2777
2789
عنوان

توحرم امام رضا ع دعا گوتونم

188 بازدید | 37 پست

روز ششم...

ازتون خواهش میکنم برای من دعا کنید.خسته ام خیلی خسته.بیاین امام رضا رو به جان پسرش قسم بدیم سفارشمون و پیش خدا بکنه.دعا در حق همدیگه میگیره برای من دعا کنید بریدم😔به نیت خودم و شما دعای توسل میخونم هدیه به جواد الائمه.التماس دعا😔 برای یکی از عزیزانم که روتخت بیمارستان هست دعا کنیدهمین الان بهم خبر دادن😔😔برای مشکلای مالیم که نفس من و شوهرم و بریده دعا کنید

چشم

دعاکن برای منم که قبول شم

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا حاجت دلتو بده 

برام دعا کن بگو نگین میگ خیلی دلم حرمتوو میخاد جواب چیه آقا جان کسی ک دل تنگه چ کنه 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

التماس دعا

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

وای التماس دعای خیلی زیاددد

دعا کن لطفا برام حاجتی که دارم به صلاحم بشه و سریعتر جور بشه😭😭😭دعا کن لطفا آقا بطلبه همه مونو به زودی 

براتون ایه الکرسی میخونم

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱