2777
2789

همه فامیل پیش خودشون میگن دکتره کلی پول داره بعدم لابد یه ادم خیلی خفن میاد باهاش ازدواج میکنه

ولی حقیقت اینکه عین یه سرباز صفر بدبخت دارم دوران طرحمو میگذرونم با چس تومن حقوق

هر روز صبح ساعت ۶ سوار سرویس میشم میرم ۱۰۰ کیلومتر دورتر از خونمون تو یه شهرستان بیابونی و مزخرف

بعدم عصر جنازم ساعت  ۳ بعدازظهر میرسه خونه و عملا دیگه تا اخرشب کاری نمیتونم بکنم

هر روز ۴ ساعت تو ماشینم دیگه دارم کم میارم 

روح و روانم ریخته بهم 

همش خستم

از اونطرف میخوام با یه پسری ازدواج کنم که کوه مشکلاته و تا مشکلاتش یکی یکی حل شه پیرم در اومده

دلم نمیخواد غرغر کنم بازم خداروشکر ولی نمیدونم انگار افسرده شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله بعد طرحت راحت میشی ولی تو انتخاب همسر آینده بیشتر دقت کن گلم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

ولی  جایگاه اجتماعیتون خیلی بالاس همه بهتون احترام و ارزش میزارن درسته سختی میکشین ولی می ارزه من اینقدر غصه میخورم هیچی نشدم درس خوندم شبا ساعت دو بیدار میشدم درس میخوندم کاش لاقل میتونستم معلم بشم اونم نشدم 

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

عزیزم اگه شرایطشو داری برا اینکه اذیت نشی یه خوابگاهی چیزی بگیر تو اون شهری که میری و از خونتون دوره که انقد اذیت نشی با رفت و آمد 

یا اینکه کارتو بیار تو شهر خودت

منم خیلی ها فکر میکنن من لای پر قو زندگی میکنم و هیچ مشکلی تو زندگیم ندارم چون عادت ندارم مشکلاتم رو برا بقیه تعریف کنم ولی در واقع کوه مشکلاته تو زندگیم البته دارم یکی یکی حلشون میکنم ولی بزرگترین مشکلم قابل حل نیست

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
2790
2778
2791
2779
2792