2777
2789

سلام دوستان عزیز خوبین....

من یه مدت اگ تاپیک های قبلیم رو ببینین درمورد مشکلات دردمفاصل تحریک شدن روده و گز گز دست پا ...همش دکتر میرفتم سالم در میومدم حتی علایمم رو هر دکتری تو استان خودمون میگفتم میگفتن روماتیسمی یا بیماری های خود ایمنی 

درحالی ک ازمایش هام سالم میشد

آخرش تو ازمایش دقیق تو ژن دی ان آ گفتن التهابه ولی دکتر شهر خودمون گف برو روماتولوژی

بعد کلی ترسیدم ....آجیم تهران بود گف یه دکتر هست عالیه بیا اینجا برو رفتم پیش اون دکتر ینیییی عالیییییبود تشخیصش فوری همون لحظه 

گف بیماری تو روحی هست خیلی تو تنش زندگی میکنی و....اینا ولی خیلییی عالیه خواستم بگم شاید ب درد یکی بخوره ویا اگ کسی هم اطلاعاتی داره بهم بگه درمورد درمانش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

التهاب بخاطر روحیه؟

التهاب مربوط روماتیسمه

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

دکتر تیموری در تهران پارس هرکسی از آشنا ها رفته فوری تشخیص بیماریشون عالیه

دکتر چی هستن

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
التهاب بخاطر روحیه؟التهاب مربوط روماتیسمه

گف شما این ژن ک میگن التهاب‌های التهاب نیست  این فقط ژنی هست ک در رگه های کورد ولر ها میشه 

ماهم اصالتا خیلیییی دور کوردهستیم