2777
2789
عنوان

درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 89 پست

استارتر بهش فشارنیار مردا ازفشارمتنفرن یکم صبرکن  ببین چی میشه بعد ب خونواده هابگو اونم دانشجوعه . شایددرساش سختن تمرکز نداره یکمم صبرکن اگ درست نشد ب خونواده هابگوعزیزکم انشالا مشکلت حل میشه

من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی حق داره ها فقط خرید نیس که تا ابد نمیتونه عقد بمونه که چرا وقتی کار نداشته عقد کرده؟؟🤔

وقتی عقد کردیم فکر‌میکردیم‌تو مترو داره کار میکنه دیگه.

میگفتیم حالا حقوقش دیر و زود میشه.

حالا الان که به همونم شک کردم.

ولی خب اون موقع به اصطلاح کار داشت که عقد کردیم

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.
به خدا درکش میکنم... دیروز از ساعت ۱ ظهر اومده خونه ما، نشستههههههههه تا ساعت ۷ شب، ۷ شب رفته رو پر ...

باگوشی ورمیره؟؟؟واییی زود پس بگو ب خونئادت اینجوری نمیشه ک

من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..

اه حالم گرفته شد یادیکی افتادم 

عزيزم كاش زود عقد نميكردين و زمان بيشتري براي شناخت ميذاشتين ..

من از فروردین باهاش آشنا شدم، شهریور عقد کردیم.

از هرکی پرسیدیم میگفتن کاریه.

از خانواده خودش گرفته تا مسئول خوابگاهشو  دوستاشو اینا...

خودمم به چشم‌میدیدم که به چه سختی داره کار میکنه.

نمیدونم چرا الان اصلا واسه خلاص شدن از این وضعیت هیچکاری نمیکنه...

وضعیت مالی خانواده شما و اونها چطور هست؟؟؟

مال خودمون منوسط خوبه.

اونا هم والا من خودم سر در نمیارم.

درسته که تو روستا زندگی میکنن.

ولی کلللللللللی زمین دارن که کلیش درخت میوه و اینا داره.

اصلا کمبودی ندارن.

وضع هیچکووممون بد نیست.

بابای منم الان از خداشه که خودش واسم بخره و بعدا منت نذارن سر دخترش.

ولی خب من خودم خجالت میکشم.

بعدم خب دوست دارم شوهرم واسم خرید کنه.

والا سرویس طلا که نمیخوام.

یه روسری و شومیز و اینا...

خب عزیزم چرا شوهرمه. عقد و غیر عقد نداره. باید نفقه بده. حالا تفقه نخواستیم. من‌الان لباس میخوام ...

رسم شمارو نمیدونم ..درسته قانونا شوهرته ..ولی ما اینجوری نبودیم شوهرم خرج میکرد مثلا مسافرت میرفتیم ..ولی من انتظار نفقه ازش نداشتم ..نه من نه خانوادم 

از حالا که عقد کردی خر خودتو سفت ببند. شل بیایی بعدا محکم میخوری. یه آشناهای نزدیک ما هم همینطو ...

من نمیخوام‌زندگیمو از دست بدم.

بعد اسم این دیگه به هم زدن نیست.

طلاقه، مطلقه شدنه.

من اصلا نمیخوام جدا بشم.

فقط تو فکر‌ اینم‌که چطوری رفتار کنم‌که خودش به فکر بیفته گه به هر چنگ و دندونی که هست، بره سر یه کاری.

بعدم هیچکس نمیگه کاری نیست.

خودمم هنوز نتیجه نگرفتم‌که کاری نیست.

ولی خب الان واقعا نمیدونم چرا اینجوری میکنه...

فکر‌ میکنم فقط فکر‌ الان و شب عیده.

اصلا فکر اینو نمیکنه که اگه از شرایطش بیاد پایین و سر یه کار ماهانه بره، خب ماه دیگه این موقع ان شالله حقوق میگیره.

نه اینکه منتظر بشینه تا کار هفتگی پیدا بشه.

خب اگه پیدا نشه چی؟؟؟

فقط زمانمونو از دست دادیم...

به خدا درکش میکنم... دیروز از ساعت ۱ ظهر اومده خونه ما، نشستههههههههه تا ساعت ۷ شب، ۷ شب رفته رو پر ...

بخدا من یه دوست دارم شوهرش اوایل کار نداشت ولی تن به همهههه کاری میداد.

خدا شاهده حتی قبر هم رفته بود کنده بود که پول بگیره....

اینکه میگی همسرت اینهمه ساعت اومده خونتون نشسته برا اون میگم.

شوهر دوستم یه دقه نمی نشست. نونوایی رفت کار کرد بنایی میکرد. معلم خصوصی شدهههه بود. دیگه هرکاری بود و بهش میگفتن انجام میداد.

تا بالاخره پرده فروشی زدن کارش افتاد رو غلطک

چند روز پیشم تو کانال خبری شهرمون عکسشو گذاشته بودن و باهاش مصاحبه کرده بودن

مال خودمون منوسط خوبه. اونا هم والا من خودم سر در نمیارم. درسته که تو روستا زندگی میکنن. ولی کللل ...

خجالت نداره عزیزم ..اما خودتو برای یک زندگی دشوار آماده کن و واقعا اگر تحمل سختی رو نداری وارد زندگی نشو ..من چهار سال ازدواج کردم و هنوز پدر و مادرم پشتمون هستن که اگر نباشن نمی تونیم زندگی کنیم ...زندگی خیلی دردسر داره و اقا داماد هم خیلی باید دوست داشته باشه که بتونه از پس مخارج زندگی با این اوضاعی که دارین بر بیاد ..من سنم موقع ازداوج ۲۷ بود گرم و سردی زیاد کشیدم اما چون همسرم کار نداشت و سرمایه زیادی هم نداشت مشکلات کمرمو شکست بحث سر لباس عید نیست ... مشکلات وحشتناک هست وحشتناک ...بطور جدی صحبت کنید به روزهای خوش الان نگاه نکنید ..

خب شده دیگه خودت سرکار میری؟چقد مونده درس و پروژش تموم شه؟

چی شده دیگه؟؟؟

نه من سر کار نمیرم.

نه من خوشم‌میاد برم سر کار، نه خدا رو شکر خودش.

قبل از ازدواج بهش گفتم که من سر کار نمیرم.

ولی با این کجود بازم بهش گفته تا فلان موفع پیدا نکردی من خودم میرم دنبال کار.

ولی بازم هیچی به هیچی.

انگار نه انگار...این پروژش رو که این هفته بده، فقط ۶ واحد معرفی به استادش میمونه

من نمیخوام‌زندگیمو از دست بدم. بعد اسم این دیگه به هم زدن نیست. طلاقه، مطلقه شدنه. من اصلا نمیخوا ...

آره بهت حق میدم. میدونم دوستش داری. ولی از بس حرص و غصه این دختره فامیلمونو خوردیم میگیم کاش جدا شده بود همش یاد اون میوفتم

آره واقعن برا یه آدم کاری کارهست فقط باید دنبالش بره

استارتر بهش فشارنیار مردا ازفشارمتنفرن یکم صبرکن  ببین چی میشه بعد ب خونواده هابگو اونم دانشجوع ...

الان یه ماهه که بیکاره.

به خانواده ها چی‌بگم؟؟؟

میدونن بیکاره دیگه.

۷ ماهه حقوق نگرفته.

دیگه چقدر صبر کنم.

اون موقع حداقل میگفتم‌سر کار میره.

الان بیشتر از پول، دارم‌روانی میشم از این که کار نداره.

درساشم سخت نیست.

الان دیگه درسی نداره اصلا.

فقط پروژه رو بده و دو تا درس معدفی به استاد

عزیزم یکمم درکش کن دانشجوعه میگی پروژه هم داره فشارنیاربهش . خب نامزدیددرست ولی باید هواشوداشته باشی ...

خب شما بگو من چطوری رفتار کنم که سرد نشه؟؟؟

ولی خب مشکلمونم حل شه.

نه اینکه اون سرد نشه، و من سرد بشم.

نه اینکه من هر روز آرزوی مرگ کنم که اون سرد نشه.

به خدا صبرم‌تموم شدا