2777
2789
عنوان

درد دل

598 بازدید | 89 پست

سلام.

من حدود ۶ ماهه که عقد کردم.

همسرمو خیییلی دوست دارم.

قبلشم با هم با اطلاع خانواده ها یه کم‌معاشرت داشتیم.

ولی دوستی اصلا.

شوهر من قبل از ازدواج، یعنی میتونم بگم‌ تا حدود ۱ ماه قبل از بله برونمون، تو یه ساندویچی تو قم کار‌میکرد. چون دانشجوی قم بود.

اونم با شرایطی که هم روزه میگرفت، هم امتحان میداد و درس میخوند،هم تا ساعت ۱ شب سر کار بود.

بعدش که اومد تهران،گفت رفتم تو مترو.

ما هم باور کردیم.

حالا چند تا از دروغایی که گفته رو شده و گفت که چند ماهیه از مترو بیرون اومده و یه جای دیگه کار میکرده و اون موقع که من فهمیدم، از اونجا هم‌اومده بود بیرون. واسه اینکه حقوق نمیدادن.

بگذریم از اینکه سر این دروغاش من چی کشیدم و چی بهم‌گذشت...

خلاصه که دروغ پشت دروغ بود.

حالا بهش بی اعتمادم و به خودشم گفتم که خودشو ثابت کنه.

حالا مشکلم اینه که الان یک ماهه که بیکاره، ولی هنوز کار پیدا نکرده.

همش میگه شرایطم شرایطم.

چون داره رو یه پروژه کار میکنه، برای دانشگاه، و کلاس رانندگی هم میره.

من هرجور حساب میکنم، تو کتم‌نمیره آدمی که اون موقع به اون سختی کار‌میکرده، الان یعنی هیچ جایی نیست که بره کار کنه و روزی ۱۰ تومان بهش بدن؟؟؟؟

من نمیدونم.

آخه اصلا نمیتونم قبول کنم‌که آدم کاری ای نباشه.

چون اون موقع هاش رو خودم دیدم.

واقها زحمت میکشید.

ولی الان این شرایط رو کرده بت، و هیچ جوره هم ازش پایین نمیاد.

جدیدا هم‌که میگه نزدیک عیده، کاد ماهانه نمیخوام.

چون الان پول لازم‌دارم.

کار هفتگی میخوام.

هرچی بهش میگم‌خب بابا پیدا نمیشه...

سر همین کارا بری خب حدتقا تو فروردین یه پولی میاد دستت. ولی نری خب هیچی به هیچی.

گوش نمیده اصلا.

مرد خوبیه.

مهربونه.

دوسم داره. ولی نمیدونم چرا تو این مسئله انقدر سهل انگاری میکنه.

۶ ماهه عقد کردیم، تا حالا یه قرون حقوق نگرفته.

۸ ماهه که محرمیم تا حالا یه بستنی با خیال راحت باهاش نخوردم که خیالم راحت باشه بابت پولش...

میخره هاااا...

ولی خب من خودم همش میگم نهههه الان پولش کمه.... همشم عذاب وجدان دارم.

با اینکه زیاد چیزی نمیخریم.

فوقش یه بستنی قیفی یا یه ذرته.

الانم بهش میگم بابا من پول از تو نمیخوام.

نمیگم برو پول بیار.

میگم‌برو سر کار...

به مامانم‌اینا قول دادی. حرف زدی.

گفتی میرم‌سر کار. به اون حساب دخترشونو دادن دستت.

اونوقت تو به همین راحتی میزنی زیر حرفت و سر کار‌نمیری؟؟؟؟

روم نمیشه سرمو بلند کنم‌جلو مامانم اینا...

به هر جال دیگه شوهرمه دیگه...

شما بگید چیکار کنم؟؟؟

پس فردا عیده، ولی حتی پول نداره که یه جوراب واسه من بخره.

چه برشه به لباس عید...

خیر سرم‌ تازه عروسم.

دیگه خرید عیدو که باید شوهرم‌بکنه واسم.

حالا خرج دانشگاه و اینا نه.

ولی خرید عید، که تازه قراره بریم شهر اونا، چرا باید بابام‌پولشو بده؟؟؟

ببخشید سرتونو درد آوردم.

اگه کسی تجربه ای داره، اگه میشه بهم بگید.

بگید چیکار‌کنم‌که اینجوری انقدر قد بازی در نیاره و یه ذره از شرایطش کم‌کنه که بره سر کار...

به خدا دیگه نمیکشم...

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با خانوادش صحبت کن وضعیت کار خیلی بده ولی شاید به اونام دروغ گفته اگه بفهمن بتونن کمکش کنن

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.

عزیزم یکمم درکش کن دانشجوعه میگی پروژه هم داره فشارنیاربهش . خب نامزدیددرست ولی باید هواشوداشته باشی چه میشه خریدعیدتو پدرت کنه مث سالای قبل شاید درساش سخته شایدگیرنمیاد شایدنمتونه عزیزم درکش کن بهش ایناروبگی دلسردمیشه 

من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..
عزیزم یکمم درکش کن دانشجوعه میگی پروژه هم داره فشارنیاربهش . خب نامزدیددرست ولی باید هواشوداشته باشی ...

ولی حق داره ها فقط خرید نیس که تا ابد نمیتونه عقد بمونه که چرا وقتی کار نداشته عقد کرده؟؟🤔

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.
خاتواده اش چی میگن؟ پیگیر کارش نیستن؟

نه.

راهشونم دوره.

باز اگه اینجا بودن بهتر بود.

ولی دورن.

تازه خواهرش میگفت عید که میاید تا کار نداره زیاد بمونید.

بعدا میره سر کار دیگه نمیتونید بمونید.

در نظر نمیگیرن که الان شوهر من کار نداره و من چقدر جلو پدر مادرم خجالت میکشم.

سربازی هم چون هنوز نرفته، کار حیلی سخت گیرش میاد. ولی والا ما نگفتیم استخدام رسمی که.

به تراکت پخش کنی هم راضی ایم.

ولی همونم نیست

با خانوادش صحبت کن وضعیت کار خیلی بده ولی شاید به اونام دروغ گفته اگه بفهمن بتونن کمکش کنن

آره میدونم که به اونا هم دروغ گفته.

فقط بیرون اومدنشو بعد از جای دومی دیگه به همه گفت.

اونم به اصرار من.

اونا تو روستا زندگی میکنن.

کاری ازشدن برنمیاد جز اینکه یکم نصیحتش کنن، بگن بابا زن گرفتی... احساس مسئولیت اضافه نمیخوایم. همون احساس مسئولیتی که قبلا داشتی زو داشته باش تو رو خدا‌..

به خدا هیچیم به تازه عروسا و بقیه کسایی که عقدن نمیخوره.

تا حالا یه روز بیرون نرفتیم بدون دغدغه پول و این حرفا‌...

از حالا که عقد کردی خر خودتو سفت ببند.

شل بیایی بعدا محکم میخوری.

یه آشناهای نزدیک ما هم همینطوریه. اونا عروسی کردن و یه بچه کوچیک هم دارن.

پسره که  درست و درمون سرکار نمیره. 

یه کوه قرض دارن و با بدبختی زندگی میکنن.

دیگه کار بجایی رسیده که خواهر دختره از ما فامیلا کمک جمع میکنه برا خواهرش. البته من فقط میدونم.

این دختر فامیل ما هم بهش گفتن که شوهرت اهل کار نیست.هی بهونه تراشی میکنه برا سرکار نرفتن

بکش کنار بهتره.

گوش نکرد که......حلا میسوزه و میسازه

اگه اهل کار نیست بهم بزنی بهتره.والا مگه چقد عمر میکنی و چقد جوونی که بخای همش غصه بخوری یا بقیه غصه ات بخورن

آره میدونم که به اونا هم دروغ گفته. فقط بیرون اومدنشو بعد از جای دومی دیگه به همه گفت. اونم به اصر ...

خب شده دیگه خودت سرکار میری؟چقد مونده درس و پروژش تموم شه؟

عزیزم یکمم درکش کن دانشجوعه میگی پروژه هم داره فشارنیاربهش . خب نامزدیددرست ولی باید هواشوداشته باشی ...

به خدا درکش میکنم...

دیروز از ساعت ۱ ظهر اومده خونه ما، نشستههههههههه تا ساعت ۷ شب، ۷ شب رفته رو پروژه، ۹ هم گذاشتتش کنار.

خب این همه ساعت نمیتونست بره دنبال کار؟؟؟؟

پروژشم دیگه چیزی نمونده ازش.

فقط باید بنویسه کارایی که انجام داده رو.

دانشگاه هم نمیره که بگم کلاس داره.

فقط کلاس رانندگی میره و این پروژه است.

که پروژه هم کار زیادی نداره.

خدایی شما باشید وقتی میدونید هزار تومانم تو جیبش نیست، حرص نمیخورید که ۶ ساعت از روز رو همینجوری الکی میشینه با گوشی ور میره؟؟؟

والا یکی از دلایلی که ما با این ازدواج موافقت کردیم همین یود که کاریه و تن به هر کار میده. ولی حالا...

منم میدونم سردی میاره...

شما بگید چیکار کنم که نه سیخ بسوزه نه کباب.

اون اصلا نباید منو درک کنه؟؟

والا ما توی عقدمون از شوهرم انتظار حرید عید نداشتیم . 

خب عزیزم چرا شوهرمه.

عقد و غیر عقد نداره.

باید نفقه بده.

حالا تفقه نخواستیم.

من‌الان لباس میخوام فقط واسه اینکه میخوایم‌بریم‌شهرستان خونشون.

یعنی اگه اونا نبودن شاید دو تا تیکه چیز کوچیک‌میگرفتم.

بعدم حالا نمیگم همه چیزو اون بخره.

ولی بالاخره شوهرمه.

خجالت میکشم وقتی با اون و مامانم میریم خرید مامانم حسای کنه