2777
2789
عنوان

مامانای شما هم اینطورین یا نه

288 بازدید | 11 پست

مامانم منو دوست نداره ولی ازم متنفر هم نیست مثل دوتا هم اتاقی باهم زندگی میکنیم 

رژیم میگیره به من نمیگه لیزر میره نمیگه برای صورتش چندتا کار انجام داده به من نمیگه خواهرزاده هاش کلاس های مختلف میرن به من نمیگه وسایل خونه میخره نمیگه و ...

اصلا محبت نداره . محبت مادرانه که هیچ حتی محبت دوستانه هم نداره . سخت مریض شدم تو خوابگاه و داشتم میرفتم بیمارستان ولی مامانم دنبال گردش بود اون روز !!

از یه طرفم بخش زیادی حقوقش رو از اول خرج من می‌کرده و میکنه 

من هم در مقابل دختر خوبی براش بودم واقعا کم نذاشتم 

مامان من در واقع نامادری منه . این چیزهایی که گفتم به خاطر اینه که رابطه خونی نداریم یا شما هم اینطوری هستید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با وجودی که نامادریته خیییلی هم خوبه 

غر نزن لطفا

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

تو خودت همه چی تو بهش میگی؟ رابطه تون بیشتر شکل پدر فرزندیه،البته طبیعیه دیگه نامادری اونقدر صمیمی نباشه،  همین که اذیتت نمیکنه برو خداتو شکر کن

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
تو خودت همه چی تو بهش میگی؟ رابطه تون بیشتر شکل پدر فرزندیه،البته طبیعیه دیگه نامادری اونقدر صمیمی ن ...

من واقعا همه چیز رو میگم حتی وقتی ضدافتاب میخرم زنگ میزنم فلان چیز رو خریدم یا رفتم نون باگت خریدم اومدم   

من واقعا همه چیز رو میگم حتی وقتی ضدافتاب میخرم زنگ میزنم فلان چیز رو خریدم یا رفتم نون باگت خریدم ا ...

شاید اون درونگراس مثلا من خودم ازونایی نیستم که چیزی میخرم به بقیه بگم ،مثلا لباسو میخرم بعد مامانم تو تنم میبینه میگه عه لباس خریدی؟. در حالی که خود مامانم خرید میکنه به من میگه امروز رفتم خرید فلان چیزو خریدم ،مدل ادما فرق میکنه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

عزیزم مادرت درونگراست.. من شما رو یادمه با بابات هم میونه خوبی نداره

مادرت ادم خوبیه به هرحال آدمه دیگه ممکنه کم و کاستی هایی هم داشته باشه، برو کلاسی چیزی کلدس هنری یا ورزش .. فکرت مشغول کار کن

همین که پول بهت میده خیلیه اسمش روشه نامادری 

نیاین نریزین سرم سالها با نامادری بابام زندگی کردیم ،روانمون رو نابود کرد خدا بیامرز

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

عزیزم مادرت درونگراست.. من شما رو یادمه با بابات هم میونه خوبی ندارهمادرت ادم خوبیه به هرحال آدمه دی ...

۹ ماه از سال رو خوابگاهم 

سالهای پیش تابستون هم سرکار بودم 

امسال خودش گفت بمون خونه وگرنه اصلا خونه نبودم