2777
2789
عنوان

دوستی که دشمنتو فالو میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 20 پست
فکر کن چقدر پا به پای هم بودیم بعد خودشو نشون داددتازه فهمیدم دوستای زیادی ندارم فقط خیلی ها رو میشن ...

اصلا هیچ دوستی وجود نداره نهایتش ۲سال

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه کار درستی نکردی، روابط هرکس به خودش مربوطه

ما سه تا دوست بودیم دونفرشون با هم دعوای وحشتناکی کردن و الان به خون هم تشنن من باید بخاطر یکیشون با اون یکی قطع ارتباط کنم؟

یا دو تا عمه هام سه ساله باهم قهرن و از هم متنفر شدن رسما دشمن هم شدن واس همدیگه پیغام میفرستن ارزوی مرگ همدیگرو میکنن من باید بخاطر یکیشون با اون یکی بد بشم؟

نخیر نمیشم اداب معاشرت یه چیز شخصیه به من مربوط نیست 

حتی الان یکی از همسایه ها با پدرم قهره ولی من باهاش سلام علیک دارم

هرکس شخصیتش مستقله

❤️

نه کار درستی نکردی، روابط هرکس به خودش مربوطهما سه تا دوست بودیم دونفرشون با هم دعوای وحشتناکی کردن ...

دشمنه از وقتی دیده با من دوسته با اونم دشمن شده چی میگی من به شخصه این ادمارو میندازم تو سطل اشغال برن به رابطه اجتماعیشون برسن

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)