2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم‌تلاش کردم که قبول شدم کلی وقتی آینده نداره یعنی بیهوده

نگفتم واسه جایگاه الانت تلاش نکردی عزیزم🌹

رشته حقوق شبیه رشد گیاه بامبوئه...
چند سال اولش، یعنی دوران دانشجویی، انگار هیچ اتفاق خاصی نمی‌افته.
نه جایگاه اجتماعی داری، نه درآمد، نه دیده می‌شی...
فقط داری درس می‌خونی و تلاش می‌کنی، بی‌صدا، بی‌نتیجه‌ی قابل لمس.
اما درست مثل بامبو که سال‌ها زیر خاک ریشه می‌سازه، تو هم داری پایه می‌ریزی.
همه چی از اون لحظه‌ای شروع می‌شه که در آزمون وکالت، قضاوت یا سردفتری قبول می‌شی.
اون موقع‌ست که یهو رشد می‌کنی، می‌درخشی و اونایی که تورو نمی‌دیدن، حیرت‌زده نگات می‌کنن.
پس اگه الان احساس می‌کنی هیچ‌کس تورو جدی نمی‌گیره، ناامید نشو…
تو همون بامبویی هستی که وقت شکوفاییش نزدیکه! 🌱⚖️

وکیل پایه یک دادگستری⚖️👩🏻‍⚖️

نگفتم واسه جایگاه الانت تلاش نکردی عزیزم🌹رشته حقوق شبیه رشد گیاه بامبوئه...چند سال اولش، یعنی دوران ...

اخه من از چندتا از وکلا سوال پرسیدم‌گفتن که الکی وارد این رشته شدی بازار کارش خوابیده بخاطر طرح تهسیل

اخه من از چندتا از وکلا سوال پرسیدم‌گفتن که الکی وارد این رشته شدی بازار کارش خوابیده بخاطر طرح تهسی ...

اگر خوابیده چرا خودشون موندن؟! 

من تازه پروانه پایه یکم رو گرفتم. 

الان خونه، ماشین، باغ، ویلا و....  خریدم، درسته دارم اقساط میدم ولی همه اینارو زمان کاراموزی خریدم. 

اون وکیلایی که این حرفارو میزنن، یا خیلی بی عرضه هستن، یا خیلی تیز که میخوان نیروی جوون رو ناامید کنن. 

خدا بهت عقل سلیم داده برای این روزا

وکیل پایه یک دادگستری⚖️👩🏻‍⚖️

عزیزم‌تلاش کردم که قبول شدم کلی وقتی آینده نداره یعنی بیهوده

علاقه‌نداری به حقوق؟؟؟

ببین منم دانشجو حقوق ام اما مثل تو نا امید نیستم رشتمو خیلی دوست دارم‌تازه من دولتی نیستم💔😂

تو که دولتی هستی باید انگیزت چند برابر باشه که خودتو از الان خانم وکیل فرض کنی

نترس اونقدر واس رشته حقوق کار هست که اونیکه بیکار مونده بخاطر اینکه نخواسته به جایی برسه 

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

اخه من از چندتا از وکلا سوال پرسیدم‌گفتن که الکی وارد این رشته شدی بازار کارش خوابیده بخاطر طرح تهسی ...

یا بخاطر حسادت بوده یا بخاطر وضع خودشون

من خودم اینجا از کلی وکیل سوال پرسیدم کسی چنین چیزی نگفت 

تازه مگه فقط وکالت ؟ برو استاد دانشگاه بشو چند برابر وکیل پول در میاری 

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

اگر خوابیده چرا خودشون موندن؟! من تازه پروانه پایه یکم رو گرفتم. الان خونه، ماشین، باغ، ویلا و.... ...

بنظرتون چکار کنم من ۱۹ سالمه ترم ۳ ام حدود ۲ سال دیگه دانشگاهم تموم میشه چی بخونم که بار اول قبول بشم چکار کنم که موفق بشم ..

نمیدونم انقد نا امیدم که واقعا نمیدونم چمه

برای چی آخه

من خودم یه مصاحبه از قبولین آزمون وکالت خوندم نوشته بود به هیچ وجه سراغ اخبار منفی و نامید کننده نرید 

برای چی آخهمن خودم یه مصاحبه از قبولین آزمون وکالت خوندم نوشته بود به هیچ وجه سراغ اخبار منفی و نامی ...

خیلی درسم خوبه جزو استعداد درخشانم همه‌ی نمره هام بیسته فقط نا امیدم و افسرده🤦‍♀️همشم بخاطر بی پولیه میدونم که الان روزای طلاییمه باید تلاش کنم این چند سال فقط ولی بازم کم میارم

خیلی درسم خوبه جزو استعداد درخشانم همه‌ی نمره هام بیسته فقط نا امیدم و افسرده🤦‍♀️همشم بخاطر بی پولی ...

بی پولی واسه همه هست

من خودم مثل تو هستم میرم ترم ۳ درک میکنم سخته اما خب چه میشه کرد به فرهنگیان علاقه نداشتم و همین حقوق رو راضیم،

بقیه دانشجو ها هم شرایطشون همینه باور کن