2777
2789
عنوان

دانشگاه پیام نور و لکنت زبون

192 بازدید | 25 پست

تصمیم گرفتم برم پیام نور ثبت نام کنم

و متاسفانه لکنت زبون دارم

به همین خاطر کلا از جمعیت زیاد 

و حرف زدن زیاد فراریم 

الان میخوام بدونم دانشگاه پیام نور رفت و امد زیاد داره؟

بنطرتون اگه برم اذیت نمیشم؟

نمیدونم چجوریه اصلا 

هیچ چیز آرامِش را بَرایت نَخواهد آورد مَگر خودِتو...🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو روز دیگه نمیخوای شاغل بشی؟ میخوای خودتو حبس کنی تو خونه؟ لکنت داری که داریننگ و عار نیست که بابتش ...

اینقد مسخره شدم سرش که دیگه ترجیح میدم همینجوری حبس تو خونه باشم 

رفت و آمد داره بله من که سالها پیش بودم هر درس ۴تا ۶ جلسه بود. بعد انگار بیشتر شد

اوه چه کم...من آزاد بودم ۱۶ جلسه برا هر درس داشتیم‌‌.بیشتر از سه جلسه حذف میشدیم..‌استادا پدرمونو درمیاوردن

چه رشته ای می خوای بخونی 

قبلا یسری رشته ها خیلی از درس هاشون که در ترم خودش ارائه میشد رو ،اگر در ترم دیگه برمیداشتین خودخوان بود و فقط باید برای امتحان میرفتید ،یسری استادها هم شرکت در کلاس رو اجباری نمی کردن و میتونستید اگر دوست دارید برید 

الان هم که یسری کلاس ها مجازی هست

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

رفت و آمد داره بله من که سالها پیش بودم هر درس ۴تا ۶ جلسه بود. بعد انگار بیشتر شد

تو کلاسا لازمه حرف بزنی؟

مثلا چیزی شبیه کنفرانس و اینا