2777
2789

بیاید ببینم چجوری انقد انگیزه ی زندگی دارید ؟ که دائم دهنتون در حال جویدن و خوردنه اصن دم دست چی پیدا میکنیم هی میخورین میخورین ؟؟ من همیشه برام سواله مردم چجوری نمیزارن زیاد گشنگی بکشن ... 

مردم از گشنگی و لاغری ... حال غذا خوردن ندارم اصلا نمیدونم چی بخورم؟ جز میوه و نون پنیر تو یخچال چی بخرم بزارم هی بخورم؟ توروخدا با اشتها برام تعریف کنین از ناخونک زدنتون به غذا و سالاد من دلم هوس کنه😋😃

( این عادت بد گشنگی کشیدن زیادمو سر کنکور گرفتم کم اشتها شده بودم کم کم فقط یه وعده غذا میخوردم و تا نصف شب بیدار بودم و با شکم خالی میخوابیدم )

لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقده‌ای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامه‌‌ست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصلا شیکمو نیستم 

همیشه از تو کابینت و یخچال کلی خوراکی میریزم دور ک‌مونده. وخراب شده

ولی در عین حال چاقم

خدایا حکمتتو شکر🤧🤣

ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡

بعدنا زخم معده میگیری .

یه شربت مولتی ویتامین سانستول بخر میوه ایه .

بخور . اشتهااوره 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

قراره پاستا درست کنم جاتون خالی اصن غذا عشقهههع

خوشبحالتون چه جوری حوصلتون میکشه اخه💔

بدون‌تو؟ منی‌نیست. بدون‌تو؟ رویایی‌نیست. بدون‌تو؟ شبی‌نیست. بدون‌تو؟ حرفی‌نیست. بدون‌تو؟ شادی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ هیچی‌نیست. بدون‌تو‌؟ زندگی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ قلبی‌نیست. بدون‌تو؟ دنیای‌پر‌از‌گل‌نیست. بدون‌تو‌؟ چشمانی‌نیست‌که‌من‌ببینم. بدون‌تو؟ من‌همیشه‌یک‌قلب‌شکسته‌دارم. ️.         اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️ 

عکس و فیلم غذا ببینمنم لاغرم ولی هیشکی اندازه من غذا نمیخوره،نمیدونم چرا چاق نمیشم

خوش ب حالت والا

من آب میخورم چاق میشم

ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡

عکس و فیلم غذا ببینمنم لاغرم ولی هیشکی اندازه من غذا نمیخوره،نمیدونم چرا چاق نمیشم

چیا میخوری? مثلا غذا بیشتر درست میکنی که اضاف بیاد و میان وعده ها بخوری؟ 

لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقده‌ای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامه‌‌ست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖 

وا

این چه کاریه

قشنگ برای خودت میوه بخر عصرا بخور

نوتلا ، شیر کاکائو ،کره بادوام زمینی،عسل،مربا..بخر برای صبحونه 

شبا هم چلو گوشت، زرشک پلو،کباب، جوجه، دسر چیز کیک درست کن بخور

هی تو..خوشگلترین لبخند دنیا رو داری🌈
مشکل اینکه همیشه گشنمه و همیشه هم اشتها دارم

چیا میخوری?