2777
2789
عنوان

خانوما لطفا بیاید شوهرم😭

329 بازدید | 17 پست

ما تو عقدیم باهم مشکلاتی داشتیم  حالا اون طلاق میخاد من نه  اول گفتم خودم برم دم خونه مادر شوهرم چون شوهرم خیلی بد شده اما گفتم برادرم بره با ی نفر دیگ اینجوری بهتره یا سر به راه میشه یا میگه تموم  بده به نظرتون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی عزیزم مشکلتون چیه؟

مشکلمون سر این بوده که من اومدم شهرستان اون تهران ما تهران هم خونه داریم در واقع خواستگاری و عقد اونجا بوده ولی مادرم شهرستان بیشتر دوست داشت  خب منم اومدم شهرستان چون عقدم اون میگ منو ول کرده

مشکلمون سر این بوده که من اومدم شهرستان اون تهران ما تهران هم خونه داریم در واقع خواستگاری و عقد اون ...

باید ازش اجازه میگرفتی و با رضایتش میرفتی میتونه عدم تمکین بزنه برات

💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚

خودت بد میکنی و خانواده ات...اونا باید بیفتن دنبال شما..تلاش باید از جانب ایشون باشه..کنی عزت نفس داشته باش..نمیخواد بره...اگه هم برای ترسوندن شماس خوب شناختت ..بذار اگه مورد دوم ..با بیتفاوتی شما بفهمه اشتباه کرده