من کلا ادم صفر و صدیم تست شخصیتم دادم همین بودم
به هرحال من ی مدت هفته ای دو سه بار فست فود میخوردم سرخ کردنی زیاد میخوردم سالها بود ورزش ول کرده بودم(لج کرده بودم میگفتم یا فلان ورزش یا هیچی) خلاصه خیلی زندگی ناسالم پریودیم اینجوری بود یک بار 20 روزه میشد یک بار 40 روزه یک بار یهو دو ماه نمیشدم ب شدت نا منظم حتی مدت زمانش هم هر سری فرق داشت یک بار 7 روز بود یک بار 10 روز بین 3 تا 10 روز هر دفع یه جور بود بلاخره تصمیم گرفتم برم باشگاه از اونجایی که گفتم صفر و صدم اگ ی کاریو بکنم کامل انجام میدم و چون باشگاه میرفتم باید سرخکردنی حذف میکردم فست فود حذف میکردم حتی قند مصنوعی به کل حذف کردم (هر چیز که به طور طبیعی شیرین باشه میشه قند طبیعی مثل میوه عسل طبیعی خرما و.. چیزایی که با شکر و.. شیرین میشن قند مصنوعی میگن) یعنی عملا چیز های سوپرمارکتی مثل کیک بیسکوییت بستنی پفک و.. نمیخورم هفته ای سه روز ورزش میکنم البته دوتا چیز دیگم من نمیخورم نمیدونم تاثیر داره یا نه یک قهوه بخاطر اینک میگرن دارم میخورم سر درد میگیرم اینم اضافه کنم از وقتی دارم سالم تر زندگی میکنم میگرنم خیلی بهتر شده قبلا هفته ای سه چهار روز سر درد داشتم الان هر یکی دوماه یک دفع سر درد میگیرم و شیرم نمیخورم چون ب شیر حساسیت دارم
ماه اولی ک ورزش شروع کردم همه چیز منظم شد الان سر 30 روز میشه و طبق همیشه 7 روزه میشه از اول 7 روزه بودم