2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم تنبلی و کیستای ریز داشتم رفتم دکتر ی سری دارو داد نخوردم راستش ولی متفورمین خوردم دوماه مرتب وقتی میخوردمش هیچی نشد ولی وقتی قطعش کردم یهو شروع کردم به وزن کم کردن نزدیک۱۴کیلو ریختم تو چند ماه بعد دیگه نرفتم دکتر چک کنم ولی پریودیام منظم شد خیلی و دیگه اون حالتهای بد رو نداشتم در کمال تعجب با ی بار رابطه هم باردار شدم 😐

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو چیکلر کردی

من کلا ادم صفر و صدیم تست شخصیتم دادم همین بودم 

به هرحال من ی مدت هفته ای دو سه بار فست فود میخوردم سرخ کردنی زیاد میخوردم سالها بود ورزش ول کرده بودم(لج کرده بودم میگفتم یا فلان ورزش یا هیچی) خلاصه خیلی زندگی ناسالم پریودیم اینجوری بود یک بار 20 روزه میشد یک بار 40 روزه یک بار یهو دو ماه نمیشدم ب شدت نا منظم حتی مدت زمانش هم هر سری فرق داشت یک بار 7 روز بود یک بار 10 روز بین 3 تا 10 روز هر دفع یه جور بود بلاخره تصمیم گرفتم برم باشگاه از اونجایی که گفتم صفر و صدم اگ ی کاریو بکنم کامل انجام میدم و چون باشگاه میرفتم باید سرخ‌کردنی حذف میکردم فست فود حذف میکردم حتی قند مصنوعی به کل حذف کردم (هر چیز که به طور طبیعی شیرین باشه میشه قند طبیعی مثل میوه عسل طبیعی خرما و.. چیزایی که با شکر و.. شیرین میشن قند مصنوعی میگن) یعنی عملا چیز های سوپرمارکتی مثل کیک بیسکوییت بستنی پفک و.. نمیخورم هفته ای سه روز ورزش میکنم البته دوتا چیز دیگم من نمیخورم نمیدونم تاثیر داره یا نه یک قهوه بخاطر اینک میگرن دارم میخورم سر درد میگیرم اینم اضافه کنم از وقتی دارم سالم تر زندگی میکنم میگرنم خیلی بهتر شده قبلا هفته‌ ای سه چهار روز سر درد داشتم الان هر یکی دوماه یک دفع سر درد میگیرم و شیرم نمیخورم چون ب شیر حساسیت دارم 

ماه اولی ک ورزش شروع کردم همه چیز منظم شد الان سر 30 روز میشه و طبق همیشه 7 روزه میشه از اول 7 روزه بودم

پس حق با شوهرمه چاره کار همینه ولی سخته عزیزم خیلییییی

الان چهار ماهه همین روند طی کردم دور وریا همش چرت پرت میگن مثلا میگن تو میخوای خودتو بکشی حالا یک بار ک چیزی نمیشه ی رستوران بریم تنها باری این چند وقت رعایت نکردم یک بار ب اصرار بعد شیش ماه با دوستم رفته بودیم بیرون رفتیم رستوران قرار شد سالاد سزار بگیریم میخواستم بگم سس رو قاطی نکنه منم بخورم یارو سس قاطی کرده بود فقط یکم سس خوردم بعدشم دل درد گرفتم 😂🤷🏻‍♀️ یا مثلا سرکارم صاحب کارم کنارم میشینه کیک میخوره ی مدت نخوری بوش انقدر زیاد میشه😂🤦🏻‍♀️ قشنگ بو کیک شکلاتی میاد یا بچش اینجا هر روز جلوم بستنی میخوره ولی من یا یه کاریو نمیکنم یا بکنم تا تهش میرم چهار ماهه دارم ورزش میکنم بدنم کلی قشنگ شده شکمم خط افتاده بازو هام عضله گرفته حیفه حالا شما لازم نیست اندازه من سفت سخت بگیری ی ورزش ملایم برو یکمم رعایت کن  تغذیه‌ت رو اوکی میشه یا روش دوم قرص و دارو ولی قطعا تغذیه و ورزش بهتره 

بعد اینکه مثلا تا قرص آهنو قطع کنم دوباره بی جون میشمو رنگ پریده

یه چند وقت هله وحوله نخوردم دوباره ول کردم

بعد اینکه مثلا پفک واینا اگه رژیمی باشه اشکالی نداره؟حتی بستنی؟

الان چهار ماهه همین روند طی کردم دور وریا همش چرت پرت میگن مثلا میگن تو میخوای خودتو بکشی حالا یک با ...

بله عزیزم میدونم دارو اوکی نیس زیاد

بعد اینکه انقد سخت نگیر عزیزم گاهی وقتا شوک لازمه برای بدنت فست فود بخور

بله عزیزم میدونم دارو اوکی نیس زیادبعد اینکه انقد سخت نگیر عزیزم گاهی وقتا شوک لازمه برای بدنت فست ف ...

نه نه اون شوک اصلا خوب نیست حالا منکه ورزش رفتم اضافه وزن داشتم لاغر می‌خواستم بشم ک شدم حتی کسایی ک کمبود وزن دارن و میرن باشگاه که حجم و وزن بگیرنن نباید فست فود بخورن چون حجم کثیف میگیرن بجا عضله میشه چربی شکم و پهلو