2777
2789
عنوان

من و دخترم❤ گوشهای تیز باباش 2904 1404

277 بازدید | 16 پست

دخترم حدودا 6 سالشه قربونش برم من  

دیشب داشتیم میرفتیم مامانمو برسونیم یهو دخترم گفت همین الان جیش دارم گفتم نه بریم خونه هم خودتو بشور هم عرق سوز شده پماد بزنم

عزیزدلم خجالت کشید گفت چرا جلوی بابام گفتی خجالت کشیدم گفتم بابت نشنید که یواش گفتم   

اومد بگه گوشهای بابا تیزه نتونست کلمه مناسب پیدا کنه گفت آخه گوشاش وِله  

چقدر از دستش خندیم هم از حجب و حیاش که تو خونه باباشو صدا میکنه منو بشور هم میخواد اسمشو نیارم خانم خجالت میکشه

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایییی خدا جووووون😘

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
خدا حفظش کنه❤️🥰

مرسی عزیزم

الهم رزقنا فرزندِ دختر🛐خداحفظش کنه عزیزم

سلامت باشی ممنون

به باباش میگه بیا منو بشور ؟! 🙄 

گوشاش وله چیع 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

گوشاش وله😅😅

آره وله  

عززیزم دقیقا عین پسر منه ! ۸ سالشه دستش شکسته آتل بسته ، واسه دسشویی فقط به باباش میگه بره بشوره و ا ...

عزیزم خدا سلامتی بده بهش 

خیلی کاراشون بامزست  

وای عزیزم امضاتو

الاهی همیشه سالم و سلامت باشه و بهترینا برای این دختر ناز نازی اتفاق بیوفته و باهم کلی اشک شوقو تجربه کنین و خودتونم الاهی به هرچی میخاین برسین 

خیلی خیلی مادر پدر خوبی داره امیدوارم اگر در اینده این پیام منو میبینه قدر مامان بابای مهربونشو بدونه مخصوصا مامانش که انقدر دوسش داره و لحظه های قشنگشونو ثبت میکنه مرسی که هوای دخترتونو دارین شما بهترین مامان دنیایی(:

.