2777
2789

من هشت ساله دارم با خانواده شوهر و جاری زندگی میکنم از شر هایی که این چندسال برام درست کردن از مقایسه هایی که با جاریم شدم از عذابا و دخالتایی که کردن اینو نپوش موهاتو کن تو و هزارتا چیز .

من اوایل پنیک عصبی میشدم الان بغض میکنمو گلو درد شدید میگیرم وسواس عملی و فکری گرفتم خیلی حالم بده خیلی داغونم از خودم از زندگیم از بچم دست کشیدم همش مثل ذره بین روی منن .میخام برم خونه مامانم جاریم میاد جلوم کجا میری روزی هزار بار زنگ بزنه هی امار بگیره مامان باباشم که دیگه کاره نکرده نذاشتن 

من یه پسر دارم بعد جاریم بارداره بچش دختره بعد همش میگن پسر بدرد نمیخوره دختر خوبه دختر همدمه از روزی که فهمیدن بچش چیه همش بمن تیکه میندازن همش میخان منو تحریک کنن حتی رو شوهرمم تاثیر گذاشتن میاد هی میگه کاش ماهم یه دختر داشتیم خیلی حرص میخورم میگم چزا بچه منو بی ارزش میکنن

اینجای زندگی احساس میکنم تو یه باتلاق دارم دستو پا میزنم و هیچکس کاری نمیکنه برام افسردگی گرفتم خیلی داغونم حتی یه شونه تو موهام نمیزنم 

توروخدا بگید چکار کنم خواهرانه کمکم کنید فک کنید من خواهرتونم .خیلی منو بازی روانی میدن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا جدا نمیشید‌ ازشون بدترین کار ممکن اینه که با خونواده شوهر زندگی‌ کنی حتی اگ تو یه کوچه باشید اکثرا شر درست میکنن 

خودتون حریم نزاشتید که اونا به خودشون اجازه دخالت میدن مخصوصا جاریت

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

شما خودت خیییییییلی ضعیفی .این کاملا مشخصه.هرکسی هم گفت دختر خوبه بگو من پسر خییلی دوست داشتم

دلم برا بچم میسوزه پسرم آروم و باهوشو همه چیزش خوبه ولی من اصن نمیتونم توجهی کنم بهش😭😭

عزیزم همچی ب خودت مربوطه خودت جوری رفتار کردی که دیگران بهت زور بگن تو کارات دخالت داشته باشن اگه یک بار مثلاً جلوتو گرفت که کجا میری همینجوری رک بهش بگو مگه مفتشی یا داروغه‌ای که من کجا میرم یا نمیرم.خیلی ببخشید اصلا دوست ندارم این حرفو بگم اما اگه ببار از دختر دار بودنش بهت پز داد شما هم بگو فلانی ( اسم همسرتون) همیشه بهم میگه چه خوب شد که بچه‌مون پسره ریشمونو نگه می‌داره از این به بعدم اجازه نده تو کاراتون دخالت داشته باشه پاشو زندگی کن به خودت برس حالا بعد شما نه تنها کسی رو ناراحت نمی‌کنه بلکه باعث خوشحالی خیلیام میشه