2777
2789

ناهار خونشون بودم

بعد یه گوشه تنها گیرم انداخته میگه میخام یه چیز مهم بهت بگم

گفتم چی؟

گفته مامان بابات زودی میخان شوهرت بدن از دست کارات 

گفتم کدوم کار

گفته انقد میری بیرون و اینا 

بچه ها بخدا دست از پا خطا نکردم اگرم بودی یکی دوماه بوده اونم حتی دست همم نگرفتیم 

اخه این چه حرفیه زد بهم🥲💔 خیلی سعی کردم احترامش نگه دارم مخصوصا ک مهمونشون بودم اما ای کاش کوفت بهم میداد ولی اینو نمی‌گفت 

لایک نکن😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم 

مامان بزرگا واقعا رو اعصابن 

من خودمم موقع که ای که مامان بزرگم جوون تر بود از دستش آرامش نداشتم 

اما الان میبینمش پیر شده ناتوانه آلزایمر گرفته دلم براش کبابه 

سعی کن زیاد تنهایی نری و اگه با مامانت یا بابات راحتی بهشون بگین چی گفته و چرا باید مامان و بابات حرفای خونه رو ببرن بیرون

عزیزم مامان بزرگا واقعا رو اعصابن من خودمم موقع که ای که مامان بزرگم جوون تر بود از دستش آرامش نداشت ...

بخدا من اصن کاری نکردم به جون مادرم

آش نخورده و دهن سوخته

اگه یه کاری کرده بودم انقد دلم نمیسوخت ک بهم تهمت زد

لایک نکن😑

من مادربزرگم از طرف پدری رو دوست دارم باهاش اوکی هستم و خداروشکر احترام میگیره زیاد هم نمیبینمش. 

اما مادربزرگم از طرف مادری ببین ازش بشدت متنفرم. فقط بلده تو همه چی نظر خودشو بگه. برام تعیین تکلیف میکنه که این کار بکن اون نکن. من بینی عمل کردم خوب نشده میخوام دوباره عمل کنم همش میگه نکن خوبی. به مامانم میگه نزاری عمل کنه. حالا خودم 26 سالمه . 88 سالشه دلم میخواد بمیره از‌ش متنفرم. خیلییییی پولداره ولی به معنای واقعی خسیسسسسس ترین خسیسسسس دنیا. دیروز پارک بودیم یه رفتگر بیچاره داشت رد میشد بهش فقط 5 هزار داد. خسیسسسس. یعنی از این خسیس تر ندیدم. همه بچه هاشم ولش کردن رفتن این کشور اون کشور. مونده رو دست مامانه بدبخت من. الهی حلواشو بخورم. شما هم اگه مرد بیاید حلواشو بخورید خوب عمری کرد