2777
2789
عنوان

بعد از جدایی

473 بازدید | 20 پست

چقد طول میکشه تا بپذیرم که دیگه تموم شده و‌نیست . یکساله گذشته ولی چون تو‌ این مدت گاهی وقتا پیغام میداد و زنگ میزد نتونستم فراموش کنم، حالم خیلی گرفته دمه عید ، زندگیمو‌دوس داشتم ولی خودش خراب کرد، هنوز تصور اینکه کسی توی زندگیش باشه عذاب میده، خودم نتونستم آدم جدیدیو بپذیرم . همش حس می‌کنم خیلی کم بودم براش شاید . قرص سرترالین هم میخورم الان ده روزه ولی تاثیری نداشته . چیکار کنم از سرم بره بیرون . چیکار کنم برام مهم نباشه دیگه . تو رو خدا برام دعا کنید خیلی دل شکستم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چه پیامی میداد عشقولانه؟

اگر میخوای فراموشش کنی کلا هرچیزی که تو رو بیادش میندازه بنداز دور و هر راه ارتباطی رو قط کن.

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
سرچي جدا شديد وقتي همو دوس داشتيد؟؟

بچه بازی دراورد ، بد اخلاقی کرد ، از زندگی متأهلی میترسید ، هوس دوران مجردی زد به سرش ، اذیتم کرد خیلی و دوسمم داشت ، بعد از جدایی خیلی التماس کرد برگردم ولی دیگه بهش اعتماد نداشتم ، یه سال گذشته ولی حالم خوب نشده 

چه وحشتناک! منم عاشق شوهرم و زندگیم بودم و هستم ولی ماههاست بیخبر رفته و من کوچکترین اطلاعی ازش ندارم! بهش مسیج هم میدم جواب نمیده! تصور طلاق گرفتن و تموم شدن این رابطه زیبا خیلی سخته برام ولی از پایان همین ماه هم طبق قانون، من بعلت ترک زوج میتونم حق طلاق داشته باشم!😕

‎بخشودن کسی که به تو بدی کرده تغییر گذشته نیست، تغییر آینده است!
بچه بازی دراورد ، بد اخلاقی کرد ، از زندگی متأهلی میترسید ، هوس دوران مجردی زد به سرش ، اذیتم کرد خی ...

احساس میکنم شبیه منی! با این تفاوت که من بلافاصله بعد از تولد بچه، این اتفاق واسمون افتاد!

‎بخشودن کسی که به تو بدی کرده تغییر گذشته نیست، تغییر آینده است!