2777
2789
عنوان

بعد از جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 20 پست
اره . خیلی غرورمو‌ له کرد ، الان نمی‌دونم با کیه ، چی کار میکنه ، حس بدی دارم . بحران سی سالگیم داره ...

بحران سی سالگی نیست بحران عشق و نفرته! نمیتونم نظر مطلق بدم چون تو کار خودمم موندم! ولی شاید بشه یه فرصت دوباره به خودتون بدین!

‎بخشودن کسی که به تو بدی کرده تغییر گذشته نیست، تغییر آینده است!
بحران سی سالگی نیست بحران عشق و نفرته! نمیتونم نظر مطلق بدم چون تو کار خودمم موندم! ولی شاید بشه یه ...

دیگه بیخیال شد رفت، تا یه ماه پیش گاهی دقتا پیغام میداد . منم همه بهم گفتن زندگی با این فایده نداره چون ثبات شخصیتی نداره ممکنه چند ساله دیگه با بچه جدا شی ازش واسه همین بهش گفتم اگه دیگه پیغام بدی خطمو عوض می‌کنم ،گفت قول میدم دیگه مزاحمت نشم و رفت 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پدر مادرش هیچ کی نمیدونم ؟ شاید بلایی سرش اومده ؟ همینطوری بی دلیل رفته ؟ چند سال بود ازدواج کردین

میدونن. به من نمیگن. فقط من ازش بیخبرم! سن کمی هم نداره! ۳۵ سالشه و چند ساله که ازدواج کردیم!

‎بخشودن کسی که به تو بدی کرده تغییر گذشته نیست، تغییر آینده است!