2777
2789
عنوان

در چه حالید🤌

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 66 پست
برقا طبق معمول رفته داریم از گرما بخار پز میشیم

هووووف

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای عزیزم تو این گرما

اره واقعا من چله تابستون هم نمیدونم چرا سرما میخورم 

اهل کولر و این چیزا نیستم 🥲

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

خیلی دارم عرق میریزم و واسم عجبه از روزی که ویروس گرفتم اینطوری شدم یهو الکی یکم گلوم شروع کرد به سو ...

ای بابا

نرفتی دکتر؟

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

از یه طرف برق ها رفته از یه طرف دارم چمدان جمع میکنم از یه طرف برای بچم غذا داغ کردم داره میخوره دار ...

خسته نباشی

میخوای بری سفر؟

ای بابانرفتی دکتر؟

رفتم کلی سوزن و‌سرم و دارو

واقعا خسته شدم تو حالت عادی از بس عرق میریزم میخیسم

اگه پنکه هم بزنم که عرق سرد میکنم بدتر قلنج میکنم

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

دراز کشیدم ..دخترم ۱ساعته داره ناهارشو میخوره...ینی جونش درمیاد بخواد ناخار شام بخوره ولی آت و اشغال ...

😂آخی

اشکال نداره بزار آروم آروم بخوره 

دراز کشیدم داشتم به عکس مامانم که دادم برام بزنه رو شاسی نگه میکردم 🖤💔😭😭😭😭😭😭

روحش قرین آرامش

سرم بزن گلم داخلش هم ویتامین سی

ممنونم عزیزم چشم حتما

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز