2777
2789
عنوان

در چه حالید🤌

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 66 پست
بادکش بنداز برات خیلی خوبه

تا حالا امتحان نکردم ولی از بس از مریضی خسته شدم هرکاری تا الان بهم گفتن رو انجام دادم

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلا کارشه..۷سالشه بقران نگا ب قدو هیکلش کنی شبیه ۴ساله هاس...تومدرسه از هممممممممممه کوچیکتره

ببرش دکتر تغذیه

شربت اشتها آور مخصوص کودکان بهش بده

غذاهایی که دوس داره براش درست کن

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

ایشاا... سلامتی زودتر حاصل بشه

ممنونم گلم بابت راهنمایی هات

ان شالله همیشه شاد و تندرست باشید 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

کسی رو داری بلد باشه؟ خیلی خوبه مثل آب رو آتیش

همسرم یه مرکزی هست میره حجامت و بادکش چندین بار به منم پیشنهاد دادن ولی من چون میترسم نرفتم 

اینجا خنکه

کدوم شهری

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

همسرم یه مرکزی هست میره حجامت و بادکش چندین بار به منم پیشنهاد دادن ولی من چون میترسم نرفتم

نترس چیز خاصی نیس

داداش من بچه بود براش بادکش گذاشتیم اصلا اذیت نشد

فقط به خودش تلقین کرده بود ترس داره!

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

چند سالش بود

۱۰ ۱۲ سال

خوب بود سنش بچه کوچک نبود پس من واسه یچه ۴ ساله هم انداختم

🥺آخی نی نی

خوب عزیزم خوب نمیشد با دارو بخاطر همین😘

آها

خوب شد بعدش!؟

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز