2777
2789
عنوان

در چه حالید🤌

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 66 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

برقا طبق معمول رفته داریم از گرما بخار پز میشیم

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

خیلی دارم عرق میریزم و واسم عجبه از روزی که ویروس گرفتم اینطوری شدم 

یهو الکی یکم گلوم شروع کرد به سوزش

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

در حال بی حالیخودت در چه حالی

شُکر

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

از یه طرف برق ها رفته از یه طرف دارم چمدان جمع میکنم از یه طرف برای بچم غذا داغ کردم داره میخوره دارم فکر میکنم برم شام درست کنم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
دارم کتاب دختری که به اعماق دریا افتاد رو می خونمفکر کنم تا چند دقیقه دیگه بالا بیارمعاشقانه واقعا چ ...

😂😂😂

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

دراز کشیدم ..دخترم ۱ساعته داره ناهارشو میخوره...ینی جونش درمیاد بخواد ناخار شام بخوره ولی آت و اشغال ی تریلی بزاری جلوش نیم ساعته تموم کرده ...دارم از حرص میترکم تا الان ۲تا جیغ لنفش کشیدم

امار دقیق

حرف بدی زد

خوب کاری میکنی کسی که حدشو ندونه حقشه 

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

حرف بدی زد

خوب کاری میکنی کسی که حدشو ندونه حقشه 

گریهبیماریم رفع بشهبشم همون دختر قبلی

انشاالله

منتظر مهمونامم

وای تو این گرما☹

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز