2777
2789

واقعا دیوونه شدم دیروز تا الان دعوا داریم

بخدا قسم به سرم میزنه جدا بشم

علت جدایی؟دوس ندارم با جاریم برم باشگاه

تنهایی نمیتونم‌برم بااسنپ چون بخوام هرروز تنها برم و بیام کلی هزینه اسنپم میشه روزی نزدیک ۲۵۰ ۳۰۰اسنپ میشه

جاریم همیشه شب میرفت باشگاه من سر ظهر مسخرم میکردن کی ظهر میره سگ تو گرما بزنی ظهر میره؟ ولی من‌میرفتم چون خلوتتر بود راحتتر تمرین‌میکردم

الان هی برادرشوهرم‌میگه تا خانمم با خانمت بره شوهرمم پاشو کرده تو یه کفش که باهم برین

دیگه قرار بود هرکی تنها بره دیروز خواستیم بریم برادرشوهرمم باهامون اومد گفت عه تو این موقع میری به فلانیم بگم این موقع بیاد

اغا چرا کسی نمیفهمه خدایا چه گناهی کردم میرم باشگاه ارامش داشته باشم نمیرم عصبیتر بشم😭😭😭

دیروزم رفتم‌۱۵۰۰شهریه دادم کاش دستم میشکست اصلا نمیرفتم و شهریه نمیدادم

دیگه دیشب گفت باشه تورو ۲میبرم الان میگه فازت چیه؟ همون ۴میبرم🙂منم‌گفتم یادت باشه سر یه موضوع الکی همچیو بهم اجبار کردی و به گریه انداختیم مهم نیست دیگه کاریت ندارم گفت برو بسلامت

عوضی اگر۹۰درصد خوب باشی همین کارایی ادم رو اجبار‌میکنی همرو میشوره میبره

از طرفی میگم بزار یه مدت برم با جاریم کلا با شوهرم قطع رابطه کنم مثل یه غریبه باهاش رفتار‌کنم نگاش نکنم اصلا فکر کنم راننده اسنپمه فقط

عقدم تو یه خونه هم نیستیم که همی ببنیمش

نمیدونم با چه زبونی حالیش کنم

💍♥️

چقدر رو مخی واقعا خدا به اطرافیانت صبر بده کلا فاز مخالفی

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

خب به همسرت بگو میرم باشگاه تو اون تایم ورزش کنم و آرامش داشته باشم 

فلانی میاد همش غیبت و به حرف میگیره نمیذاره تمرین کنم 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب به همسرت بگو میرم باشگاه تو اون تایم ورزش کنم و آرامش داشته باشم فلانی میاد همش غیبت و به حرف میگ ...

بخدا جاریم اصلا چشم دیدن منو نداره تو یه مهمونی هستیم خودشو اروم نشون میده تنها که میشیم یهو یه سوالایی میکنه یا میگخ تو برا پول ازدواج کردی

💍♥️

شاید میخواد با خونواده اش و برادر و جاریت بیشتر اشنا شی .سخت نگیر عزیزم برو اگ رفتاری دیدی همونو بهونه کن ک فلانی اینجوریه من خوشم نیومد

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

من رو مخم؟ تو حاضری با کسی چشم دیدنتو نداره گوشه کنار تکه میندازه هرروز تایم بگذرونی؟

اخلاقت اینجوریه دیگه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
خب چیه مگهبا جاریت برومن نصف فامیلمونو تو باشگاه میبینم

یکی بهم یه اسیبی رسونده باشه نمیتونم تحملش کنم کم نیش کنایه نزده من مهمونشون بودم نگام نکرد بدون دلیل با مادرشوهرم دعواش شد منو بی اهمیت کرد میوه شیرینی اورد به من تارفم نزد من بار اولی بود مهمونشون بودم

این واکنش اولش بود میتونم از کاراش برات تا صبح بگم

💍♥️

فکر کنم جاریت به تو حسودی می‌کنه سعی کن خودتو مهربون نشون بدی که بیشتر بسوزه

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

عزیزم خیلی بزرگش میکنی زندگی رو به کام خودت تلخ نکن انعطاف داشته باش و گاهی کوتاه بیا ، اینجوری شوهرت فکر میکنه لجبازی میکنی و از جاریت بدت میاد اونم بدتر لج میکنه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....