2777
2789
عنوان

تنها موندن با نوزاد یکی دو ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 19 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا که نه تو مادر و قوی هستی من دختر داییم خارج از ایران مادرش فوت شده بچشو دنیا اورده تو غربت تک وت ...

واقعا تو خونه زایمان کرد.؟

چرا اخه

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

اها ممنون عزیزممشکلم بیشتر اینه ک یکم حالم مثل افسردگی‌بعد زایمانه گاهی حالم بد میشه

اره منم داشتم گاهی همراه گریه بچم خودمم گریه میکردم🥲 عزیزم سعی کن دمنوش های ارام بخش بخوری و وقتی بچه خوابه خودتم بخوابی چون کمبود خواب بدتر میکنه حال مادرو

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

واقعا تو خونه زایمان کرد.؟چرا اخه

چون جایی که هستن مثل ایران نیست دردت گرفت سریع بری بیمارستان، اونجا زیر نظر ماما هستن باید وقتی دردت گرفت زنگ بزنی ماما بعد اگه اون تایید کرد بری بیمارستان، ماما اومده خونه گفته دیگه دیره تا بیمارستان برسیم بچه تو ماشین دنیا میاد سریع تو خونه بدنیا اوردتش

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم