2777
2789
عنوان

زیبایی فقط به چهره نیست راست میگن

280 بازدید | 29 پست

مثلا مدل حرف زدن 

ادا 

کاریزماتیک بودن 

انرژی زنانه 

همه اینا  باید با هم شما رو  زیبا نشون بده 

چقدر مواقید؟

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با مدل حرف زدن خیلیی موافقم

بعضیا اتقدر قشنگ حرف میزنن🤧😭😂

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

خیلی موافقم 

کسایی رو میشناسم که هیچ ویژگی طبق معیارهای زیبایی ندارن اما خیلی زیبا هستن چون رفتار اصولی دارن

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

خیلیهیکل هم خیلی تاثیر دارهبه من ثابت شده قدرتی که هیکل داره چهره نداره

دقیقاااااا اینو منم خیلی موافقم 

هیکل خوب خیلی مهمتر از چهره است 

زیبا حرف زدن و همه موارد در کنار زیبایی چهره فقط خودشو نشون میده ،زیاد دیدم چهره خوب نبوده صدا عالی رفتار ۲۰ اما به چشم خیلی معمولی بهش نگاه شده و جذاب نبوده 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

آره دیگه زیبایی مجموعه از همه این‌است و از همه مهم تر شخصیت شعور و اخلاق

دقیقاااا

انرژی مثبت داشتنخوش صحبت بودن

به نظرم  اکتسابی نیست