2777
2789

پارتنرمه ۳ ساله باهمیم

بهش میگم بیا خاستگاری میگ تو بچه‌ایی هموز خامی من ماه دیگ میشم ۲۱ سال

وقتیم بهش گیر میدم میگ اصلا نمیام ک اینقد نپرسی

ولی حس میکنم میخواد بیاد الان رو موقعش نمیدونه

از طرفیم نمیدونیم چطوری ب خانواده من بگیم

ویژگی هردومون

من:

۲۱سالمه میگن خوش چهرم خوش اخلاقو خاکی احتمالا همین امسال میرم مامایی یا وایمیسم پشت کنکور برای پزشکی

و اینک اوضاع خوانوادم اینجوریه ک خیلی بم گیر میدن ب پوشش من اصلا حق ندارم ناخن بکارم یا لباس انتخابی دلخواهم باشه...

اون:

۳۳سالشه قیافهش خوبه بدک نی ولی بخاطر کار زیاد و افتاب خیلی پیرترشده و اخلاقشم خوبه بد نی فقط عصبی بشه واویلاست

خیلی باهام کنار میاد چون خانوادم سخت گیرن زیاد نمیتونم بهش زنگ بزنم در سالم یکی دوبار بیرون میریم

وضعشم خیلی خیلی خوبه خونه و ماشین....همه چی داره

بنظرتون ارزش داره اعصاب خوردی بکشم

یا درد رسیدن یا حسرت نرسیدن:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگیر نیست

پسرای الان وقتی یکیو واقعا بخان تنها مانعشون مسائل مالیه و زور میزنن شرایطو اوکی کنن

وفتی طرف از لحاض مالی مشکلی نداره ولی نمیاد جلو معنیش چیه به نظرت؟

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟

این با تو ازدواج نمیکنه ها

یکی از دوستای من پنج سال با ینفر بود ،پسره اخر فارغ التحصیلی گفت تفاهم نداریم

رفت با ی دختر دیگه عقد کرد 

سعی میکنم بین خانم دکتر بودن👩‍⚕️و خانم خونه بودنم👸 تعادل برقرار کنم ؛امید دارم که بتونم ولی گاهی پیچ و مهره هام‌در میره🤭😅

پسری که یه دختر رو واقعا بخواد میاد میگیرتش 

نه اینکه بهونه بیاره تو بچه ای 

تازه میگی پول هم که داره پس بهونه اش چیه 

من هر پسر عاشقی رو دیدم سر یه سال اومد خواستگاری 

حالا شاید این مدلش فرق داره نمی‌دونم ولی بگو بیا رابطه مون رو جدی کنیم یا میاد خواستگاری یا هم زیر همه چی می‌زنه که اون موقع هم به نفع توعه الکی معطلش نمیشی

تفاوت سنی تون خیلی زیاده. خانوادتم که سختگیرن احتمال زیاد راضی نمیشن. ایشونم انگار اهل ازدواج نیست. چون با 33 سال سن و ماشین و خونه شرایط ازدواجو داره ولی نمیخواد. حالا یا شما رو برا ازدواج نمیخواد. یا کلا اهل ازدواج نیست

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️