2777
2789
عنوان

دوستای صمیمی من چرا اینجورین

100 بازدید | 7 پست

چرا همیشه انقد بهشون اهمیت میدم اونا اصن اینطوری نیستن دوتا دوست صمیمی دارم یکیشون قبلاً خیلییی باهام خوب بود بیرون می‌رفتیم و اینا همیشه پیش هم بودیم سریع پیاممو جواب میداد ولی جدیدا با بقیه دوستاش می‌ره بیرون هر چقدر بهش میگم بیا خونمون امروز فردا می‌کنه آخرم میگه چقدر هی یه حرف و میزنی گفتم معلوم نیست چه زمانی میتونم بیام جواب پیامم هم دیر میده اون یکی دوستم هم سه ساله مثلاً میخواد من و دعوت کنه هی میگه تروخدا ببخشید کار دارم نمیتونم یعنی تو سه ساللل یه روز برای من وقت نداشتی؟کاش یکی بود عین خودم باهام رفتار میکرد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم بنظرم اینا دوستای جدیدی پیدا کردن امروز اگه ولشون کنب از فردا ولشون کردن خیلی بهتره البته بازم خودت میدونی به شرایط و چیزهای دیگه هم توجه کن♥️

بنظرم الان که اینا اینطوری رفتار میکنن اگه شما برگردی و هی باهاشون مهربون تر از قبل رفتار کنی مسخره میکنن یا فکر میکنن که شما چقدر به اون ها نیاز دارید ندارید همچین فکری درموردتون بکنن یا هوا برمیدارن که ببین چقدر ما خوبیم که هر کاریم میکنیم این باهامون اینطوری رفتار میکنه و روز به روز باهاتون سرد میشن چون فکر میکن همیشه باهاشون هستید و همیشه اینطوری مهربونید

موفق باشی♥️

نمی‌دونم ولی من خیلی به اونا اهمیت میدم خیلی شب ها شده همش منتظرم که اگر پیام دادن سریع سین بزنم و ح ...

زیاد وابستشون هستی اینا هم متوجه شدن

برای خودت هدف بذار تا زیاد وقت نکنی به دوستات فکرکنی

کلاسی چیزی برو وقتت پر بشه

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

ممنون عزیزم حتما

خواهش میکنم

ما سنمون بیشتره تجربه بیشتری هم داریم

اگه بیکار بشینی حتما بهشون فکر میکنی  و اینو بدون دوست و‌رفیق نباید ولویت‌زندگیت بشن

خواهرم پسرشو دوتا کلاس مختلف ثبت نام کرده تا وقت نکنه زیاد با دوستاش بچرخه مخصوصا تابستونم هست وقت بیکاری زیاده

منم دخترمو میفرستم کلاس نزدیک چهارسالشه تا وقتشو به بطالت نگذرونه

موفق باشی 

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚