2777
2789
عنوان

دخترم چرا اینجوریه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 58 پست
حرمله و شمر نمیبینمش ولی دلم نمیخواد نسبت بهم بی تفاوت باشه اگه تربیت و آگاهش نکنیم توی اجتماع ممکن ...

عزیزم چرا یاد گرفتی همیشه اشتباه کنی اتفاقا دوستت داره ولی خودت رفتار درست و برداشت درستی نداری و مگه نگفتم بدترین کارشو بگو تا راه حل بدم ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

عزیزم چرا یاد گرفتی همیشه اشتباه کنی اتفاقا دوستت داره ولی خودت رفتار درست و برداشت درستی نداری و مگ ...

بدترین کارش مقاومتش در برابر حرفهام هست

حتی در مقابل حرفای ساده‌م سریعاََ گارد میگیره

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدترین کارش مقاومتش در برابر حرفهام هستحتی در مقابل حرفای ساده‌م سریعاََ گارد میگیره

فقط یکیشو بگو که چی میگی و اون چی میگه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

فقط یکیشو بگو که چی میگی و اون چی میگه

مثلا اینکه بهش میگم بریم مسواک انقد مقاومت میکنه

بریم صبحانه با اینکه میدونم گرسنه ست ولی مقاومت میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چکار کنم درست بشه؟

والا مشخصات ی بچه طبیعی و شیطونو گفتی 

خیلی توقعت از بچه زیاده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

😂😂😂مثلا به شوهرم میگه نباید اونو دوس داشته باشی فقط منو دوس داشته باش (منظورش از اون منم😐 با لحن ...

پسر کوچکم به من میگه توفقط باید منو دوست داشته باشی نه داداشم رو.. ولی خودش نسبت به من ظاهرا بی محبته واصلا دلش برای من تنگ. نمیشه ولی هی میاد خودشو لوس میکنه برام‌ ومیاد تو بغلم‌میشینه‌‌کلا نمیدونم فازش چیه😄

پارسا پسرمامان😍
از همین تابستون بازی های تمرکزی رو باهاش تمرین کنتمرکز ندارهبره اول دیوونه میشی

پیش دبستانی که رفت فکر میکردم بخاطر عدم تمرکز هیچی یاد نگیره ولی فهمیدم اتفاقا به حرف خانمش خیلی خوب گوش میده و میومد مو به مو کارایی که خانمشون گفته بود برام تعرف میکرد و انجام میداد

مثلا میخاستیم یه تکلیف انجام بدیم میگفت خانممون گفته اینطوری انجام بدید

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسر کوچکم به من میگه توفقط باید منو دوست داشته باشی نه داداشم رو.. ولی خودش نسبت به من ظاهرا بی محبت ...

وای منم باردارم فکر کنم ماجراها دارم باهاشون😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همه این راهکارهارو رفتم جواب نمیدهبراش با بطری مخصوص خودش آب گذاشتم توی یخچال که خودش بره برداره باز ...

براش نبر..بگو الان دستم کثیفه کاردارم‌‌خودت برو تویخچال بردار..دلیلی اینکه رابطش با باباش خوبه چون  باباش هیچ انتظاری ازش ندلره وقانونی براش نمیذاره.طبیعتا بچه به اون سمتی میره که راحت باشه وقانونی نداشته باشه

پارسا پسرمامان😍