2777
2789
عنوان

شوهرم میگه زن دوم میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 14698 بازدید | 273 پست
فقط ی چیز بهش گفتم بعد ساکت شدمگفتم تو با عالم و ادم بودی ولی من دست نخورده 10 سال با وجود خیانتات پ ...

شما جواب پاک موندنتو میگیری خواهری

اون هم جواب کثافت بودنشو

خدا جای حق نشسته فقط صبرش زیاده و تحمل ما کم... 

شما جواب پاک موندنتو میگیری خواهریاون هم جواب کثافت بودنشوخدا جای حق نشسته فقط صبرش زیاده و تحمل ما ...

امیدوارم پس بده تاوانشو

میدونی دلم میخواد زن ایندشو با رفیقش بگیره👌

کارما💫    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفت من از خدامه بری شکایت کنی برای مهر. قسطی میکنم. اگه بتونم میدم. خودش تو دادسرا کار میکنه. دور زد ...

خوب بگیر برو بچتم بزرگ بشه میاد طرفت چرا به خودت فکر نمیکنی شما هم حق داری تو یه رابطه خوب باشی شما هم نیاز عاطفی داری چرا خودتو محروم میکنی مگه بچه فقط مال شماست بشینی خونه نگهش داره و شوهرت عشق و حالشو بکنه من دخترخالم بچش کوچیک بود جدا شد بچه رو داد به شوهرش فقط هفته ای یه بار بچشو میدید الان بچش بزرگ شده بچش عاشق دخترخالمه با اینکه فقط هفته ای یه روز میاد پیشش دخترخالم ازدواج کرده از زندگیش راضیه اینقدر به خودش میرسه

بگیره خواهر بهتر حداقل خونه نیس توهین کنه تحقیر کنه

شوهرم شغال باشه نونم تو تغار باشه برای این مرد  کاربرد داره، فقط مراقب باش سرتو کلاه نذاره پولو نده و بچه رم بندازه گردنت و خونه هم به نامت نباشه، نمیتونی جدا بشی همین راه خوبه ولی اگه میتونی جدا شو ازش 

خوب بگیر برو بچتم بزرگ بشه میاد طرفت چرا به خودت فکر نمیکنی شما هم حق داری تو یه رابطه خوب باشی شما ...

درست میگی. قبول دارم حرفتو ولی دلم برای بچم میسوزه. دیروز سرشو گذاشته بود رو زانوش گریع میکرد.

حواست باشه یه وقت زن دوم رو برنداره بیاد خونه بگه دو تایی یه جا زندگی کنید

لینک ثبت نام سایت طلا که بابک هر دعوت ۵ سوت طلا میده و تا شنبه وقت داره https://my.hamedgold.ir/register?referral=7033

2790
2778
2791
2779
2792