2777
2789
عنوان

شوهرم میگه زن دوم میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 14698 بازدید | 273 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم دوس دختر داره ب اون قول داده الان دختره ذوق مرگه😂

اه اه اه، دختره حتما زشت ایکبیری آویزونه که ذوق کرده بالاخره یکی میخواد بعنوان زن دوم بگیرتش. لول خودت رو با اون مقایسه نکنی هااااا

اه اه اه، دختره حتما زشت ایکبیری آویزونه که ذوق کرده بالاخره یکی میخواد بعنوان زن دوم بگیرتش. لول خو ...

احتمالا

ن بابا ب شوهرمم گفتم لیاقتت همونان ک دست همه بهشون خورده

کارما💫    

عزیزم تو محبت کن شاید عوض بشه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

گور باباش

قربونت برم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

عزیزم اگ خونه ایی چیزی هست بنامت بزنه و دفتر ثبت و اسناد رسمی ببرش ک یه تعهد نامه ایی بنویسه ک هرماه این مبلغ رو میدم ..الان زبونی میگه فردا روز زن بگیره دیگ اون زنه نمیزاره بهت چیزی بده و یه حضانت بچه هم بگیر نگا زبون الانش نکن فردا روز بخواد حرص دربیاره بچه رو میبره

عزیزم اگ خونه ایی چیزی هست بنامت بزنه و دفتر ثبت و اسناد رسمی ببرش ک یه تعهد نامه ایی بنویسه ک هرماه ...

شرطم همین بود گفتم محضر میریم ثبت میکنیم ک با این شرایط اجازه زن گرفتن داری

کارما💫    

شرطم همین بود گفتم محضر میریم ثبت میکنیم ک با این شرایط اجازه زن گرفتن داری

پس یکاری کن بگو از روی طلا سکه ..بالا رفت توهم باید بیشتر بدی ..چن سال دیگ ۲۰ تومن هیچی نمیشه

2790
2778
2791
2779
2792