2777
2789
عنوان

شوهرم میگه زن دوم میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 14698 بازدید | 273 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🙃💔

انقدر دلم گرفته از این دنیا‌. پس چرا هرزه ها بی وحدانا انقدر خوشبختن. همه میگن تحمل کنید یه دنیای دیگه جواب میدن هیچکس نمیگه تو این چند سال چطور باید دووم آورد. چقدر روح آدم زخمی میشه

حداقل خونوادت پشتت اگه هستن برا نفقه و مهربه بندازش زندان

خانوادم یه شهر دیگه هستن. خودشونم مستاحرن. اگه برم اونحا بچم ازم دور میشه. من نمیتونم از پس خرجش بربیام. باباش هم میگه عمرا بدم بیاد خونه بابای گدا و گشنه ات

انقدر دلم گرفته از این دنیا‌. پس چرا هرزه ها بی وحدانا انقدر خوشبختن. همه میگن تحمل کنید یه دنیای دی ...

هرکی اینو میگه این دردو نکشیده فقط ی چیزی میپرونن

100 سال زجر بدی واسع اون دنیا دور از جونت مگه ادم خره خب طلاق میگیریم میریم با یکی دیگ

کارما💫    

بیخود کرده

واقعا با ۲۰ تومن قبول میکنی؟برا خودت ارزش قائل باش

ی شب بغل تو باشه

ی شب بغل اون

ی شب هم ۳ تایی؟

لعنت ب جامعه مرد سالار

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید معجزه بشه

بیخود کردهواقعا با ۲۰ تومن قبول میکنی؟برا خودت ارزش قائل باشی شب بغل تو باشهی شب بغل اونی شب هم ۳ تا ...

اره 

ن دیگه نمیاد پیش من فقط بچشو میبینه میره

کارما💫    

لعنت به خانواده عوضیش ،مهریتو بزار اجرا در خواست نفقه خودت و دخترتم بده دهنشو سرویس کن

گفت من از خدامه بری شکایت کنی برای مهر. قسطی میکنم. اگه بتونم میدم. خودش تو دادسرا کار میکنه. دور زدن قانون رو خوب میدونه. کافیه یه پولی به قاضیا بده. انقدر آشنا داره‌. دوست خودم بعد از چهارسال نتونست مهر بگیره. اینم میگه دویست بهت میدم برو گمشو. 

محضری میکنم ک نزنه زیرش

اگر محضری کردی با نرخ ریال ننویس این ۲۰ تومن رو

تبدیلش کنین به سکه مثلا بنویسین نفقه ماهیانه یه ربع سکه یا مثلا اینقدر طلا

با این ارزش پول خوش به حالش نشه !

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خوب گفتی،مردی که به خیانت عادت کرده رو نباید بهش التماس کنی یا بگی تو رو خدا فقط با من باش.آبغوره گرفتن هم فایده نداره الان می‌دونه دوسش نداری بیشتر میسوزه

🌍باشد که روزگار بچرخد به کام دل🌎