2777
2789
عنوان

شوهرم میگه زن دوم میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 14698 بازدید | 273 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزرگتری کسی ندارن اینا که هر غلطی دلشون میخواد میکنن؟! خانواده خودت هیچی بهش نمیگن؟! داداش داری بگو ...

بزرکتر که داره ولی داداشش از خودش بدتر. اون زنشو ول نکرد ولی باز ... قبلنا همون داداشش به من میگفت تو چرا نباید بذاری شوهرت تنهایی با من بیاد تایلند. اونا خودشون تربیتش کردن. تو خونه خواهرش کلی پارتیهای مزخرف خونه خراب کن دیدم. پیش کی برم بگم. غصه دنیا توی دلمه. موندم الان بدون کار بدون پول. هیچوقت پولی بهم نداد. همه میکن به خودت برس ولی کسی چه میدونه از مرد خسیس نمیشه پول گرفت. خودش کلی پول باشگاه و قرص و پودر میده ولی به من میگه برو پیاده روی کن. بهش میگفتم پول بده برم دکتر پوست میگفت پول ژن زشت تو رو من باید بدم؟ الان میگه زنهای دیگه رو میبینم لذت میبرم. خب اونا یکی هست خرجشون کنه. من از کجا باید میآوردم؟ 

اول پول جمع کنم بعد اگه اسم طلاق بیارم خونمو کامل نمیکنه

فکر کردی اون خودش تاحالا به این فکر نکرده که میخوای پول جمع کنی بزاریش بری ؟ 

خوب طلاقت بگیر مهریتو بزار اجرا با پولش خونتم کامل کن 

کاربری دست دو نفر
بزرگتری کسی ندارن اینا که هر غلطی دلشون میخواد میکنن؟! خانواده خودت هیچی بهش نمیگن؟! داداش داری بگو ...

به من میگه تو سریشی اویزونی که نمیری. پس من میرم با یه دختر دیگه هر موقع هم گفتم باید خونه رو خالی کنی. انقدر حرفای زشت میزنه که تخقیر بشم و برم ولی من دلم نمیاد بچمو تنها بذارم. از به طرف پشتوانه ای ندارم

فکر کردی اون خودش تاحالا به این فکر نکرده که میخوای پول جمع کنی بزاریش بری ؟ خوب طلاقت بگیر مهریتو ب ...

باید برم خونه بابام ک نمیتونم تحملشونو ندارم

کارما💫    

بزرکتر که داره ولی داداشش از خودش بدتر. اون زنشو ول نکرد ولی باز ... قبلنا همون داداشش به من میگفت ت ...

لعنت به خانواده عوضیش ،مهریتو بزار اجرا در خواست نفقه خودت و دخترتم بده دهنشو سرویس کن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸