2777
2789
عنوان

شوهرم میگه زن دوم میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 14698 بازدید | 273 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقاااا

جاریم شوهرش دوپول نمی ارزه ازبس مظلوم وبسازبود شوهره گفت بچه۳تاپشت هم اوردخودشو داغون کرد ازاونورم جمع کردنخورنپوشید شوهره یک خری شدبراخودش الان یکسره جلوش میگه زن دوم میگیرم

چرا حس میکنم فیکی اولین زنی هستی توی این سایت میبینم بعد خیانت شوهرش زانوی غم بقل نگرفت کولی بازی از ...

زنها بعد سالها میشن سنگ 

اینو خودمم تجربه کردم 

اونقدر بی محبتی میبینن ،  سردی میبینن ،  بی تفاوتی میبینن که یه سنگ سخت میشن 

منم مشکلات خودمو دارم ولی سنگ خارا شدم ،  خسته شدم از بس زانوی غم بغل کردم خودمو نوازش کردم گریه کردم تاکی ؟  

من طلاق نمیگیرم می مونم و زندگی میکنم همین که بهش بی محبتی میکنم مثل خودش شدم دارم میبینم زجر میکشه 

تصمیم گرفتم برم کار کنم و درآمد داشته باشم ببینیم کی ضرر میکنه 

خودش خرجی خونه رو میاره منم میرم پی خوشگذرونیهام

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

یعنی به اینا قانعی؟

کم گفتی بابا

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

با توجه به شرایطت فعلا بهترین کار اینه که ازش بخوای خونه ای چیزی به نامت‌کنه اگه رفت واقعا زن گرفت بعدا میتونی جدا شی ولی حداقل دست خالی نیستی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

🙃🙃🙃🙃

شوهر منم داره خونه مجردی میگیره. نمیخاد زن بگیره ولی ختما دوست دختر میگیره. به من میگه باید بری. نه ظلاقت میدم نهپول دارم. نه کاری دارم نه پولی. برم دخترم تنهاس. منم تصمیم گرفتم بمونم تا ببینم چکار میکنه.