2777
2789
عنوان

مهریه اجرا گذاشتن وندادن مهریه

308 بازدید | 17 پست

سلام دوسال هست دادگاه میرم . مهریه ام ۱۱۰ سکه و۵۰ مثقال طلا هست وسه دانگ خانه پشت قباله هست .شوهرم به هیچ نحوی نمیادمهریه بده وطلاق توافقی بگیریم.

یکماه پیش برادربزرگترش اومد پیش وکیلم ومن فقط گفتم سه دانگ خونه قیمت گذاری بشه وبدند تقریبا ۱میلیاردونیم شد ولی برادرش گفته بود ۵۰۰میلیون بده وطلاق بگیرند .

دیروز رای قسط بندی مهریه ام اومد خدا را شکر تجدید نظر رای داده پیش قسط شش عدد وسالی یک سکه .

شوهر عوضیم وخانواده اش خیلی تواین دوسالی که میرم دادگاه اذیتم کردند وبرادرش میگه اگه توافق نکنی شوهرت حق طلاق داره به هیچ نحوی طلاق نمیده منم گفتم فعلا حق طلاق نگه داره ومنم میشینم خونه بابام تا ببینم کی خسته میشه ولی ازحقم نمیگذرم واز خدا میخام‌ کمکم کنه وصبر بهم بده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر میخای از شرش خلاص بشی همون پونضد بگیر و طلاقت بده

خیلی اذیتم کرده توی زندگیم با وابستگی بیش از حد به مادرش ونتونستن مدیریت زندگی بچه شش ماهه فوت کرد .حتی حاضر نبود بچه اش را دکتر خوب ببره ودوست داشت مدام پول جمع کنه ملک بخره ،به فکر زندگی‌ نبود .برای همین گفتم از حقم نمیگذرم 

چرا خونه رو دفتر اسناد توقیف نمیکنه؟

الان اون خونه وجود داره؟

تا قرون اخرش بگیر

و مطمئن باش این صبر تو یعنی باج ندادن به مردا به نفع همجنسهات هم هست

برعکس اون دختری که خودش رو ارزون در اختیار قرار میده و باعث میشه توقع اون مردا بالا بره که چون اون اره ما هم اره

هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

چ خانواده ساده ایی بودن شوهرت ک مهر ب این سنگین نوشتن

کلا اطراف ما خونه پشت قباله هست وسال ۹۹ عقد کردیم 

وخودشون گفتند مثله عروس های دیگه مون مهریه توقباله عروس میکنیم . 

کلا اطراف ما خونه پشت قباله هست وسال ۹۹ عقد کردیم وخودشون گفتند مثله عروس های دیگه مون مهریه توقباله ...

مشکل خونه چیه که دادگاه برات اجرا نداشته که بده

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
چرا خونه رو دفتر اسناد توقیف نمیکنه؟الان اون خونه وجود داره؟تا قرون اخرش بگیرو مطمئن باش این صبر تو ...

خونه سند نداره قولنامه ای هست من نمیتونم توقیف کنم .داخل همین خونه زندگی می‌کردیم ولی من سه دانگ دارم بیشتر نمیتونم بگیرم 

مشکل خونه چیه که دادگاه برات اجرا نداشته که بده

به اجرا گذاشتم رای گرفتم برای فروش ولی برادرشوهرم اومد دادگاه گفت خونه مال اون هست وپایین برگه سه دانگ من را امضا نکرده ودرخواست کارشناس خط کردند یک نفره تایید کرد امضاش هست ورفت سه نفره تایید کردند ودوباره درخواست ۵نفره کردند میخاند فروش خونه عقب بیوفته

خونه سند نداره قولنامه ای هست من نمیتونم توقیف کنم .داخل همین خونه زندگی می‌کردیم ولی من سه دانگ دار ...

یعنی تا کی نمیشه توقیف کرد 

مطمئنی وکیلت از اونا پول نگرفته

سه دانگ همون خونه بهتره از سکه چون سکه رو همش با اعسار پایین میارن 

هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

کلا اطراف ما خونه پشت قباله هست وسال ۹۹ عقد کردیم وخودشون گفتند مثله عروس های دیگه مون مهریه توقباله ...

عجب زندگب هم نکردی ک 

علت طلاق جی بود

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.