2777
2789

نترسین

من الان کربلام خودم

اینجا اولا امن و امان

بعدم

به عینه میبینم

هرکی میاد خود امام حسین هواشو داره

خداروشکر کنید اصرارش برای دیدن امام حسینه ...

منم ۱۸ سالگی اولین بار تنها اومدم

الان جندین ساله سالی جندبار تنها میام

تازه اون قطعا با اشنایی کسی میاد

کاربر مرد ... کاربری خواهرم ، موقت دست من

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من سه بار رفتم یبارم مامانم همینجور گفت گرمه ولی بعدش پشیمون شدیم چون هرکی رفته بود اون سال گفته بود خیلی خوب بوده

#حجاب یعنی مهربانی؛ 💕#مهربانی به زنانی که نمیخواهند در جامعه و نزد همسرانشان مقایسه شوند💕#مهربانی به مردانی متأهل که وفاداری را برایشان آسانتر میکنم 💕#مهربانی به جامعه ای که آرامش میطلبد 💕#مهربانی به مردانی که شرایط ازدواج ندارند 💕 #مهربانی به زنان مسن تر 💕#مهربانی به خودم که میخواهم درمحل تحصیل و کار، بیشتر از ظاهرم هوشمندی و تخصصم دیده شود 💕#مهربانی به خانواده هایی که پاره های وجودشان را در این راه غیرت و حجاب فدا کرده اند 💕#مهربانی به کسانیکه در این شرایط اقتصادی بار ظاهر و مسائل این چنینی را نیز باید تحمل کنند💕#مهربانی به مادران و پدرانی که نگران امنیت اخلاقی دخترانشان در جامعه هستند 💕#مهربانی به جامعه زنان که لازم نیست شوی ظاهر برای جلب جنس مخالف بگیرند و...🫠 |🌱✨مَولایَ یا مَولای♡ انت المالکُ وَ انَاالمملوک، و هلیرحمالمالکاِلَاالمَملوُک؟ ✨️ 👑#تقوا یعنی مراقب خودت باش

حشد الشعبی پارسال حدود ۲۰هزار نفر دیده بودم توی خبرها امنیت اونجا رو فراهم کرده بودن باز خودتون میدونید اجازه بدی یا نه 

#حجاب یعنی مهربانی؛ 💕#مهربانی به زنانی که نمیخواهند در جامعه و نزد همسرانشان مقایسه شوند💕#مهربانی به مردانی متأهل که وفاداری را برایشان آسانتر میکنم 💕#مهربانی به جامعه ای که آرامش میطلبد 💕#مهربانی به مردانی که شرایط ازدواج ندارند 💕 #مهربانی به زنان مسن تر 💕#مهربانی به خودم که میخواهم درمحل تحصیل و کار، بیشتر از ظاهرم هوشمندی و تخصصم دیده شود 💕#مهربانی به خانواده هایی که پاره های وجودشان را در این راه غیرت و حجاب فدا کرده اند 💕#مهربانی به کسانیکه در این شرایط اقتصادی بار ظاهر و مسائل این چنینی را نیز باید تحمل کنند💕#مهربانی به مادران و پدرانی که نگران امنیت اخلاقی دخترانشان در جامعه هستند 💕#مهربانی به جامعه زنان که لازم نیست شوی ظاهر برای جلب جنس مخالف بگیرند و...🫠 |🌱✨مَولایَ یا مَولای♡ انت المالکُ وَ انَاالمملوک، و هلیرحمالمالکاِلَاالمَملوُک؟ ✨️ 👑#تقوا یعنی مراقب خودت باش

نترسینمن الان کربلام خودماینجا اولا امن و امانبعدمبه عینه میبینمهرکی میاد خود امام حسین هواشو دارهخد ...

میشه از همینجا ک هستی از طرفم ب امام حسین سلام بدی و بخای برام دعا کنه.دارم میرم جواب پاتولوژی عملم رو بگیرم دلشوره دارم

مامان منم نمیزارن برم ۱۸سالمع😭

چرا

نترسینمن الان کربلام خودماینجا اولا امن و امانبعدمبه عینه میبینمهرکی میاد خود امام حسین هواشو دارهخد ...

میشه برا منمم دعا کنید امسال فرهنگیان قبول شممم

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗

عزیزم میشه برام دعا کنی حالم اصلا خوب نیست . دعا کن شوهرم سر عقل بیاد یک ماهه قهریم.

گلم پسرم با کاروان ثبت نام کرده . برای پول که همراه خودش بیاره گفته محدود دینار میدن فقط انداره هزینه سفر ما میتونیم دینار بگیریم واست واسه خرید تویکربلا واسه خودت ارز بگیرم.

چجوری و از کجا بخریم واسه پسرم با خودش بیاره