2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنده هم گفتم تندرو هستین.رد کرد

من تند رو نیستم ولی معتقدم ایمان باید با گوشت و خون فرزندم آمیخته بشه از قبل از تولدش حتی 

شاید منظورش اینه روسری بخشی از وجودش بشه که البته از نظر من اگه بزور باشه جنایته در حق طفل معصوم

متاهل 💞👨‍👩‍👧‍👧مامان دوتا گل پسر

من تند رو نیستم ولی معتقدم ایمان باید با گوشت و خون فرزندم آمیخته بشه از قبل از تولدش حتی شاید منظور ...

عزیزم اعتقاداتتون و روش زندگیتون خیلی محترم و قابل احترامه .

ایشون بیان تندی داشت

بعضی خانواده ها به قدری سخت گیرن که شده با توهین و کتک بچه رو مجبور میکنن دلخواه اونا رفتار کنن و عل ...

چند وقت پیش ی تاپیک بود اسی میگفت مادرم بذنوزادم میگه فدای علی اصغر بشی.

چند نفرم گفتن ماهم ارزومونه شهادت نصیب بچه هامون بشه

بعضی خانواده ها به قدری سخت گیرن که شده با توهین و کتک بچه رو مجبور میکنن دلخواه اونا رفتار کنن و عل ...

در این حد سختگیری که نبود.ولی خب در هر حال خیلی فشار میاوردن دیگه.ولی از وسطای نوجوونی دیگه گوش ندادم 

واقعا اجبار هیچوقت هیچ فایده ای نداره

عزیزم اعتقاداتتون و روش زندگیتون خیلی محترم و قابل احترامه .ایشون بیان تندی داشت

اونا زن ستیزن فرقی هم نداره جنسیت شون چه مرد باشه چه زن 

حتی گاهی زنان زن ستیز بدتر از آقایونن

از نظر من زن مسلمان مقدسه باید حجاب سریشو حفظ کنه حتی مریم مقدس هم تا حد قابل قبولی حجاب داشته

متاهل 💞👨‍👩‍👧‍👧مامان دوتا گل پسر

اونا زن ستیزن فرقی هم نداره جنسیت شون چه مرد باشه چه زن حتی گاهی زنان زن ستیز بدتر از آقایونناز نظر ...

خواستم با مکالمون ب اینجا برسم.

شما مذهبی و من ازاد دیدی راحت صحبت کردیم.

ولی بعضیا تافته جدا بافتن انگار

من حرف زور نمیپذیرم

👍

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته