2777
2789
بعد یکی دیگه نوشته اساتیدی ک میگن زوده زر میزنن

😮وی بگم والا بعضی ها مذهبی خشکن خانواده اشون رو که اذیت میکنن هیچ بقیه مردم رو هم اذیت میکنن خیلی سخته به نظرم برای یه بچه تو این محیط خشک و سخت بزرگ بشه بچه خودش میبینن مادر و پدرش نماز میخونن اینم یه موقع میخونه این لوس بازیا که اینجوری کنیم اونجوری کنیم از این سن شروع به یاد دادن بهش بکنیم زیاد پیشرفته و حاده

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجیب تر اینکه من مذهبی نیستم نظر دادم 😂گفتم شاید بتونم روح یک بچه رو از تعصبات خشک نجات بدم

تازه تو جهندمی هم هستی 😂

وسط این بهشتی های عزیز .......... 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

تازه این افراد باعث زده شدن بچه ها از دین میشن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
خشک مذهبی بادبد دهنی و تندی ک قاطی شه واویلا

خیلی بده واقعا بده 

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

ترکیدم میام سرکوچتون غیبت کنیم

❤️❤️🌿🌿🌿

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

به منم گفت چرا اومدی

خوب کردی رفتی ...بچه رو از همه چی زده میکنن 

من‌یکی که احساس تکلیف کردم 

انگار انسان ها برده هستن که از سن خیلی کم به اجبار مجبورشون‌کنی به چیزی که‌راجع بهش تحقیقی نکردن 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

اینجور خانواده ها با حرف نظرشون تغییر نمیکنه حرف حرف خودشونه و معمولا هم با عصبانیت با مخالفاشون برخ ...

و‌ فکر میکنن بر پایه دین و مذهبشون اجازه بی احترامی هم دارن