2777
2789
بنظرم بچه هارو باید به حال خودشون رها کرد خودشون راهشونو پیدا کنن الحمدالله مملکتمون اونقدر اسلامی ه ...

دین هم مثل ریاضی و حرف زدن و بقیه چیزها نیاز به اموزش داره.

کسی که خودش نتونه بچه اش رو تربیت کنه و آموزش بده،بقیه براش اینکار رو میکنند.

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

بیشتر از اهمیت نماز 

سعی کن بچتو از نظر ذهنی عاقل بار بیاری 

اگر پسره به چشم پاک بودن  و اینا سوقش بده 

اگر دختره براش داستانا و تجربیات دیگرانو بگو تا زودی گول نخوره 

چون نماز و واجبات یک چیز دلیه 

چیزی ک بخاطر شما بخواد انجام بده دیگه از اون حالتش میوفته

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من غلطه حداقل از ۵ سالگی یه چی ولی نه از ۱ سالگی زدن میشه وقتش برسه زده میشه واقعا خستش میشه ...

خب منم همینو میگم میگم از بدو تولد  فقط ببینه  و بشنوه ولی از حدود دو سه سالگی مثل یه اسباب بازی براش یه جانماز آماده کنن اتفاقا بچه ها خیلی دوس دارن 

نوه ما عشقش بود یه چیزی بندازه رو سرش بایسته الکی نماز بخونه چقدم میخندید و کیف میکرد 

نه یک سالگی که خیلی زوده دارم میگم از بدو تولد تو محیط قرار بگیره و آشناش کنن من به نوه خودمون تو هم ...

بچه های ما تا 3 سالگی حرف نمیزنن ولی تا سن تکلیف واجب نیست میتونن راحت باشن 

کاربر آمریکام خط قرمز من بی احترامیه پس مواظب حرف زدنتون باشید........ 

دیر زبون باز میکنن..الان پسر من ۳ سالشهدعای سلامتی امام زمان رو حرم امام رضا یاد گرفت۴ تا سوره حفظه

ماشاالله خوبه اینجور باشه 

دین هم مثل ریاضی و حرف زدن و بقیه چیزها نیاز به اموزش داره.کسی که خودش نتونه بچه اش رو تربیت کنه و آ ...

خیر به جرعت میتونم بگم اگر پدر مادر من  سعی بر اجبار دین بر من میکردن کلا برمیگشتم و لج میکردم 

دین یک چیز دلیه 

ما در مدارس و پیش دبستانی و نمیدونم تلویزیون رسانه اونقدر دین رو برامون تدریس کردن ک نیازی به سختگیری خانواده نباشه 

متاسفانه خانواده های متعصب و سختگیر فقط فرزندانی افسرده بار میارن و فکر میکنن چقدر کار خوبی کردن

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

اگه مامان حودش اهل به جا اوردن تکلیف باشه بیشترین کمک هست مثلادوقتی مادر نماز میخونه .بچه ها معمولا تو سن پایین دو یا سه سالگی ادای مادر رو در میارن ونماز میخونن .

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

بچه های ما تا 3 سالگی حرف نمیزنن ولی تا سن تکلیف واجب نیست میتونن راحت باشن

دیگه هر کی اختیار بچه خودش رو داره ولی من خودم تجربم این بود که پدر مادرم جوونیاشون اهل نماز نبودن برا همین من یدفعه نتونستم تو سن تکلیف با نماز ارتباط برقرار کنم و تا ۲۰ سالگیم نمیتونستم نماز بخونم 🥲🥲 برا همین تصمیم دارم بچم رو از سن خیلی کم با نماز و اذان آشنا کنم که 

هر کی اختیار بچه خودش رو داره نظر شما هم کاملا محترمه♥️🌹

خب منم همینو میگم میگم از بدو تولد فقط ببینه و بشنوه ولی از حدود دو سه سالگی مثل یه اسباب بازی برا ...

آره ولی کاملا نباید اون محیط همش راجب این چیزا باشه باید تنش مسایل دیگه هم جا بی افته ایشالا بچه خودش راهش رو پیدا کنه منم کوچیک بودم راستش مادر و پدرم اصلا به اجبار چادر یا روسری سرم نمیذاتشن خودم دلم میخواست اصلا نباید بچه رو تا وقتی که خودش حتی یک ذره راضی نیست به کاری اجبار کرد

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

خیر به جرعت میتونم بگم اگر پدر مادر من سعی بر اجبار دین بر من میکردن کلا برمیگشتم و لج میکردم دین ی ...

آموزش با اجبار و تعصب و...فرق داره.

خداروشکر که شما مسیر درست رو پیدا کردی.

ولی ایا الان با وجود این اوضاع و احوال ،میشه به بچه در مورد دین اگاهی ندی و بذاریش به حال خودش که تحت تاثیر حامعه و دوستانش قرار بگیره؟ وظیفه هر پدر و مادری هست که راهنمای درستی برای بچه اش باشه. ما مسیولیت داریم.

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
دیگه هر کی اختیار بچه خودش رو داره ولی من خودم تجربم این بود که پدر مادرم جوونیاشون اهل نماز نبودن ب ...

شما لطف دارید.  بله درسته انشاالله که  عاقبت بخیر بشید 

آموزش با اجبار و تعصب و...فرق داره.خداروشکر که شما مسیر درست رو پیدا کردی.ولی ایا الان با وجود این ا ...

اگاهی با اجبار فرق داره 

اگر هدف اموزشه بله مدرسه از کلاس اول اموزش میده .تلوزیون صبح تا شب داد و بیداد درحال اموزش دادنه 

در مملکت هیچکسی نیست ک از زمانی ک مدرسه میره با دین اشنایی نداشته باشه 

وقتی یک بچه میدونه چنین چیزی هست دلش بخواد بره سمتش خودش میره و دنبالش میکنه 

دلشم نخواد  اموزش ما رنگ و بوی اجبار میگیره 

چرا نباید به بچها حق انتخاب داد 

عقایدمو تحمیل کنیم ک چی بشه؟ ک مثلا ما مسئولیت داریم؟ 

مادر در این حد حق داره ک فقط بگه چنین عملس هست پسندیده ام هست 

بیشتر از اون میشه اجبار

اگاهی با اجبار فرق داره اگر هدف اموزشه بله مدرسه از کلاس اول اموزش میده .تلوزیون صبح تا شب داد و بید ...

بچه ها دوست ندارند برن مدرسه و درس بخونن، چرا مجبورشون میکنیم؟

دوست دارند با دوستاشون برن تو کوچه و خیابون و پارک بازی کنند، به حق انتخابشون احترام بذاریم