2777
2789

این چیزا یه بخشیش تربیته یه بخش دیگه‌ش ذات و تفکر اون بچه‌س که شکل گیریش اصلا تحت تاثیر خانواده نیست شما هرکاری هم کنی تا سن نوجوونی ۱۶ ۱۷ سالگی شاید بتونی اثر داشته باشه ولی بعد از این سن کاملا به اون بچه و محیط بیرون از خونه برمیگرده

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
نه اشتباه نیس به نظر من بچه باید آشناییت پیدا کنه من نمیگم بزور مجبورش کرد ولی مقدماتش رو چند سال جل ...

به نظر من غلطه حداقل از ۵ سالگی یه چی ولی نه از ۱ سالگی زدن میشه وقتش برسه زده میشه واقعا خستش میشه مادر و پدرش رو ببینه همین که تو خونه نماز میخونن کافیه 

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید از همون یک سالگی شروع شه نماز خوندن چادر سر کردن مادر برای نماز رو ببینه و مادر تشویقش کنه براش ...

یک سالگی نماز بخونه 

کاربر آمریکام خط قرمز من بی احترامیه پس مواظب حرف زدنتون باشید........ 

متنفر میشه گیر نده بهش 

بزار خودش عقایدشو انتخاب کنه 

همین که شما اخلاق و رفتار درست داشته باشی امر و نهی نکنی خودش آموزشه ...

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

نگفته بچه مجبور کرده نماز بخوونه که...مثلا براش چادر نماز خریده براش سجاده پهن کرده ...اگه شما مادر ...

دقیقا میدونی منظورم از یک سالگی این بود که از اول از بدو تولد با صدای اذان و جلوه های بصری نماز آشنا باشه ... من میشناسم پدر مادری که خودشون نماز نمیخوندن جوونیهاشون  از اول بچه نماز ندیده بود حالا که به سن تکلیف رسیده بود همون پدر مادر غصه میخوردن چرا بچمون نماز نمیخونه ... تجربه شخصیمه 

بنظرم بچه هارو باید به حال خودشون رها کرد 

خودشون راهشونو پیدا کنن 

الحمدالله مملکتمون اونقدر اسلامی هست ک تا بزرگ بشه قشنگ براش همه ی مسائل جا بیوفته 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

حالاما تلاشمون می کنیم بچه از لحاظ مذهبی درست تربیت بشه راهدرست بره دیگه اینکه تو اینده چه اتفاقی میفته وخودش چه انتخابی میکنه رو نمی دونم ولی سعی می کنم به عنوان والدین بچهامو درست تربیت کنم

یک سالگی نماز بخونه

نه یک سالگی که خیلی زوده دارم میگم از بدو تولد تو محیط قرار بگیره و آشناش کنن 

من به نوه خودمون تو همین سن که کلمات دیگه رو یاد میدادیم کلمه نماز هم یاد دادم وقتی نماز میخوندم میومد پیشم میگفتم نماز نماز الله اکبر ...❤️ وقتی شروع کرد به حرف زدن این الله اکبر جزو اولین کلماتی بود که میگفت این خودش یه مقدمه خوبه 

بنظرم بچه هارو باید به حال خودشون رها کرد خودشون راهشونو پیدا کنن الحمدالله مملکتمون اونقدر اسلامی ه ...

توی این داستانا هرچی سخت گیر تر باشی نتیجه برعکس تره 

من توی خانواده ی راحتی بودم و هستم 

اما تصمیم گرفتم نماز بخونم در جوانی 

ولی دوستم در خانواده ی سخت گیری بود اوایل چادری بود نماز روزه میخوند و میگرفت 

اما بعدش رفت دانشگاه  چادرو برداشت نماز و روزه رو هم فقط وقتی خونه است انجام میده صرفا برای بستن دهن پدر مادرش 

اسنجوری فایده نداره 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

منظور اینکه ببینه بشنوه چادر و سجاده مخصوص داشته باشه دوست داشت بخوونه نداشت بازی میکنه خب...

بچه های ما تا 3 سالگی حرف نمیزنن که 

کاربر آمریکام خط قرمز من بی احترامیه پس مواظب حرف زدنتون باشید........ 

من از کودکی اموزش دادم از ۵ سالگی روزه کله گنجشکی گرفت ۷ سالگی روزکامل و ۹ سالگی تمام روز هاش رو گرف ...

یزید چطوری اجازه دادی بچه ۷ ساله روزه بگیره 

یا ۵ ساله نصف روز گشنه باشه 

سن رشد میدونی یعنی چی؟!