کی گفته بد بختن؟؟؟تو رو خدا این قدر حرف های این جا رو جدی نگیر
این جا یکـسری مزخرف هایی میشنوی که مخت سوت میکشه
میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
نه کی گفته آدمایی هستن ک هر سال خونه عوض میکنن واسه تنوع و پولشون رو جایی سرمایه گذاری میکنن همین بلاگرا هرسال خونه و وسیله عوض میکنن.بعدشم مرد اگه خوب باشه واقن آدم اگ مستجریم بره بدبخت نمیشه
ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
کی گفته؟؟ حالا یکم جابه جایی و در به دری داره اینکه همش فکر خونه باشی و اجاره خونه و اینا ولی بدبخت بودن اصلا واژه جالبی برای به کار بردن درباره این موضوع نیست.
خودت نمیدونی؟ چون هر سال باید جا به جا بشی جهازت خراب میشه هر سال فکر به اینکه صاحبخونه میخواد رهن و اجاره رو چقد بگه اگر شوهرت کارش کوچیکترین خللی وارد بشه شرمنده ی صاحبخونه ای خونه داشته باشی انگار پشت داری هر چی هم بشه یه جا هست که خودت و بچه هات بمونید ما یکی از فامیلامون سر همین مستاجری جدا شدن موعدشون تموم شده بود صاحبخونه مبلغ اجاره رو خیلی برده بود بالا مرده گفت دیگه نمیتونم اجاره بدم خانمه هم وسایلاش برداشت رفت خونه پدرش مرده هم همینطور البته از قبل مشکل داشتن ولی این مزید بر علت شد