2777
2789
عنوان

خدایا کمکم کن😭😭

806 بازدید | 73 پست

واقعا دیگه نمیتونم😭🥺

اسمم نسترنه 20 سالمه خیلی به درس خوندن علاقه داشتم رشتمم تجربی بود پشت کنکوری بودم بخاطر رقابت زیاد نتونستم رتبه بیارم و تو یه خانواده پوچ تو یه شهر کوچیک بودم و هستم،بهم گفتن یا باید از خونه بری یا ازدواج کنی مجبور شدم اولین خواستگار که اون موقع ها اومد مجبور شدم قبولش کنم و خلاصه خیلی زود زود کارارو انجام دادیم و عقد کردیم و من یه راست رفتم سر خونه زندگیم یعنی ما نامزدم نبودیم

💙💙💙خدا💙💙💙

شوهرم اوایل ازدواج خوب بود ولی بخاطر این که شناختی ازش نذاشتم فهمیدم خیلی رفیق بازه منم واقعا نمیتونم این اخلاقو تحمل کنم شبا تا ساعت 2 نصف شب بیرونه انگار نه انگار منو تو خونه حبس کرده بهش گفتم میخوام درسمو ادامه بدم و کنکور بدم بازم ولی تو دهنی خوردم گفت لازم نکرده و باید بشینی تو خونه به زندگیت برسی😞

💙💙💙خدا💙💙💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون وسطا خیلی بحث مون شد و همیشه دعوا میکرد داد میزد منم واقعا میترسیدم و کم میاوردم💔

یکم بعد دیدم اخلاقش عوض شده و دیگه خیلی نزدیکمم نمیاد بهش شک کردم و یه روز که رفته بود انباری گوشیش نبرده بود با عکسش گوشیشو باز کردم و دیدم بله با یه خانم حرف میزنه و کلی هم قربون صدقه ش رفته😭

💙💙💙خدا💙💙💙

بهش گفته بود که اصلا زن نداره و دلمو شکوند تو چتاش کلی حرف مثبت هجده بود😭😭😭

وقتی اومد بالا جیغ و داد کردم و خیلی شوک شد اول می‌خواست انکار کنه بعد دید نمیتونه منو گرفت به کتک خدا شاهده فکر کردم الان گردنم میشکنه و تموم میکنم اون وسطا اشهدمو خوندم ولی بعد نیم ساعت ول کرد گفت تو هیچ غلطی نمیتونی کنی تو بی خانواده ای بی پدری و به بابامم توهین کرد خلاصه الان جمع کردم اومدم خونه بابام ولی اونا عقایدشون اینه که اون مرده و طبیعیه و شیطونی کرده میگن برو سر خونه زندگیت اگر 20 سالگی مطلقه شی ما چه خاکی به سرمون کنیم الان من واقعا بدبختم بگین چیکار کنم😭

💙💙💙خدا💙💙💙