2777
2789
عنوان

خدایا کمکم کن😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 73 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بهش گفته بود که اصلا زن نداره و دلمو شکوند تو چتاش کلی حرف مثبت هجده بود😭😭😭وقتی اومد بالا جیغ و د ...

تا بیشتر آسیب ندیدی جدا شو، برگردی صد پله بدترش سرت میاره

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تا بیشتر آسیب ندیدی جدا شو، برگردی صد پله بدترش سرت میاره

قصدم همینه برام مهم نیست حتی تو کوچه بخوابم جدا میشم زودتر ذات کثیفش نشون داد مرتیکه

💙💙💙خدا💙💙💙

اینم بخت منه

اگه بابا داری بیغیرته تو قراره تو زندگی با اون مرد بسوزی حداقل اینو به بابات بگو و بندازش آشغال 

ببخشید خیلی عصبی شدم اینو گفتم، نکن اینکارو فعلا بزار بعدأ یه روز تو فرصت مناسبتر بگو ولی حتماااااااااا بهش بگو بی غیرت بی غیرت بی غیرت بی مسیولیت 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

اگه بابا داری بیغیرته تو قراره تو زندگی با اون مرد بسوزی حداقل اینو به بابات بگو و بندازش آشغال ببخش ...

اره بی غیرت زندگیمو تا وقتی ازدواج کردم جهنم کرد که البته الان بدتره

💙💙💙خدا💙💙💙

باز اگه شرمش میشد اگه پشیمون بود اگه زبون درازی نمی‌کرد بهش فرصت میدادی الان که زبونشم سرت درازه برگردی اتفاقات خوبی نمیفته... امیدوارم هرچی خیره برات پیش بیاد😞