اسمم نسترنه 20 سالمه خیلی به درس خوندن علاقه داشتم رشتمم تجربی بود پشت کنکوری بودم بخاطر رقابت زیاد نتونستم رتبه بیارم و تو یه خانواده پوچ تو یه شهر کوچیک بودم و هستم،بهم گفتن یا باید از خونه بری یا ازدواج کنی مجبور شدم اولین خواستگار که اون موقع ها اومد مجبور شدم قبولش کنم و خلاصه خیلی زود زود کارارو انجام دادیم و عقد کردیم و من یه راست رفتم سر خونه زندگیم یعنی ما نامزدم نبودیم
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
اگه بابا داری بیغیرته تو قراره تو زندگی با اون مرد بسوزی حداقل اینو به بابات بگو و بندازش آشغال
ببخشید خیلی عصبی شدم اینو گفتم، نکن اینکارو فعلا بزار بعدأ یه روز تو فرصت مناسبتر بگو ولی حتماااااااااا بهش بگو بی غیرت بی غیرت بی غیرت بی مسیولیت
ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن