2777
2789

من وسطای خرداد بود پسرعموم اومد خاستگاریم راضی نبودم همش گریه میکردم خانوادم گفتن همچین کسی دیگه نیست ولی هیچ جوره مهرش ب دلم نمینشت از لحاظ مالی عالیه امروز مادرش زنگ زد و گفت ک چرا جواب پسرمو نمیدی منم گفتم نمیخام ازدواج کنم و پسرعموم اومد گوشی و چیزایی ک واسم خریده بود رو برد الان احساس پشیمونی میکنم مامانم میگه فکراتو بکن یا تمومش کن یا میتونم کاری کنم برگرده

مامانم میگه اخرن تصمیمته واقعا نمیدونم چیکارکنم دارم روانی میشم ی حس بدی دارم انگار پشیمونم

ب نظر شما چیکارکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امشب عروسی ، خونه تون ، بچه هاتون ، مهمونی خانوادگی روزی که‌میخوای به دوستات نشونش بدی ، معاشقه خلاقه اول تا آخر زندگی تونو برای خودت ترسیم کن ببین ذهنت کجا میبرتت اصلا میتونی تصور کنی؟

شرط مشاوره بذار نشون نده که پشیمونی بگو از عاقبت تصمیم اشتباه میترسم بریم مشاور تایید کنه مشکلی ندارم

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

پسر عموته حتما خیلی میشناسیش ازش تاحالا چیز بدی ندیدی؟ خانواده عموت خوبن؟

اره خیلی خانواده خوبین از ته قلب دوسشون دارم خیلی از همه لحاظ خوبن ولی این مدت نمیدونم چم بود پسره ی دلم ننشت نمیدونم چیکارکنم

اگر پسرعموت ادم خوبی هست باهاش ازدواج‌کن اما ببخاطر پول و گوشی تصمیم عجله ای نگیر

همه میگن خوبن من واقعا مغزم نمیکشه

مادرم میگه واقعا دوست داشتم بدمت ب این خانواده چون خوشبختیتو میخاستم

همه میگن خوبن من واقعا مغزم نمیکشهمادرم میگه واقعا دوست داشتم بدمت ب این خانواده چون خوشبختیتو میخاس ...

بشینید با خودتون فکر کنید باهاش ازدواج کنید چه خوبی هایی داره و اگر ازدواج نکنید چطور ، در ضمن ازدواج اگاهانه کنید تمام زاویه های زندگی رو بسنجید جوری نباشه که بعدا بابت تصمیم اشتباهتون پشیمون و افسرده بشین ، خوبی ها و بدی ها رو بنویسید تصمیم اصلی خودتون رو بگیرین و بعدا اگر اتفاقی افتاد پشیمون نشین 

آقا هستم