سلام خانوما خوبید من امروز،کلا سوزش ببخشید بعد ادرار دارمم نیسوزهه حتا وقتی درمیام بعد تکرر به اون صورت ندارم گاهی درد زیر شکم دارم بعد ناپدید میشه ینی به اون صورت زیاد نیست ولی سوزش،واقعا اذیت کنندس ینظرتون عفونت گرفتم یا نه من دارو مصرف میکنم برای یچیزی دیگه میگم نکنه داروهای اون قویه ولی گاهی یه رگه خون میبینم نمیدونم تازه دیروز پریود تموم کردم برا اونه یا چی کمکم کنید
یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙
من اوایل ازدواج گرفته بودم نمیدونستم عفونته ک یه روز صبح از خواب پا شدم دیدم کمرم خشک شده فک کردم دیسکم جر خورده از درد شدید🥲 بعد رفتم دکتر گف چقد عفونت زده ب پهلو و کمرت
یا شاید گرمی آت شده امتحان کن یکم شربت آبلیمو بخور اگر درست نشد عفونت هست . آویشن هم خوبه . مترونبدازول قرص عفونت میتونی بخوری ولی فردا برو دکتر به قرص بهت میده کل مثانه رو شست و شو میده حالا اسم قرص یادم نمیاد