2777
2789
عنوان

آخر الزمان

165 بازدید | 8 پست

فیلمی دیدم سربازای آمریکایی تو منطقه خاورمیانه بودن ی مردی دستگیر کردن اسمش مهدی بود چرا دستگیرش کردن چون راه افتاد با گروه زیادی رفت تو بیابون عبادت کرد بعد گفتن شنیدیم کارای عجیب میکنی اونم کامل آمار همه بازجوهارو داشت گفت چه سالی پدرت فوت شده و چندتا حرف دیگه بعد بازجوها مرد بودن شروع کردن به جیغ زدن قیافشم چشم ابرو مشگی یکمی موهابلند یعنی سران آمریکا فقط گیر دادن به حضرت مهدی چون مطمئن میاد حتی ۵ ۶ تا سریال ازش ساختن

آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی

بله فیلم مردان ایکس بود 

من فقط درموردش شنیدم ... اینو درست کردن فقط امام زمان رو از نگاه مردم بد نشون بدند ...

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مردان ایکس ؟کجاش بود اینایی که اسی گفت ؟

من فیلم رو ندیدم فقط مردان ایکس رو شنیدم ... 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

اسم فیلمش چی بود؟

خودمم دنبالش میگردم نمیدونم چی بود ولی سریال مرد پولادین و سریال مردان ایکس هردو راجع به ظهور حضرت مهدی هستن ساخته آمریکا تو سریال وقتی حضرت ظهور میکنه میکه شما گمراه شدید میخوام انتقام بگیرم اینو یجوری میگه که کل مردم دنیا با هرزبانی می‌فهمن بعد میگه شاید بتونید بمب هارو از فضا خارج کنید ولی قدرت خدارو ندارید ۳۱۳ نفر یار داشت بعد گفت میخوام همتونو نابود کنم بهرحال آمریکا ساخته بودش چون قراره حضرت مهدی نابود کنه ظالمارو نه مردم معمولی رو اینجاشو دروغ گفت 

من دیدم همهههه قسمت هاشوشاید متوجه نشدم شاید با زبان اصلی اسمش مهدی نبوده توی دوبله شیطنت کردن🤷‍♀️

نمی‌دونم والا من شنیدم درمورد امام زمان ما هست 

من دیدم همهههه قسمت هاشوشاید متوجه نشدم شاید با زبان اصلی اسمش مهدی نبوده توی دوبله شیطنت کردن🤷‍♀️

تو مردان ایکس و مرد پولادین اسمش مهدی نیس اسمش صباح الخیر و ژنرال زاد