2777
2789
عنوان

چرا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 25 پست

من اصلا شوهرمو بین خودمو مادرش قرار ندادم ک حتی بخاد رفتاری انجام بده ک یعنی مادرشو بیشتر دوست دازه هزکاری واسه ماارش میکنه 100برابرشو واسه من میکنه حتی من خودم بیشتر مواقع میکم هوای مادروپدرتو داشته باش حتی خواهرش بعضی از مواقع خواهرش ک مجرده و باخودمون میبریم بیرون تشویقش میکنم ب پدرومادرش کمک مالی کنه

خدایا شکرت بابت نی نی کوچولومون شکرررر😙😙😙😙

به نظرم درست نیستمن عاشقه شوهرم و مادرم رو از صمیم قلبم دوس دارم و به دوتاش احترام میذارم اما عشق و احساسن جنسش با علاقه ای که مادرم دارم فرق داره

پس برای چی ازدواج کردم اون طفلی تو زندگی ما چکار میکنه این  وسط

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در مورد محبت بی منت به همسر هم چرا معلومه که پررو میشه بعدا خودت اذیت میشی. 

نوع رابطه دو تا همسر با مادر و فرزند فرق داره، مادر و فرزند نمیتونن از هم جدا بشن چون رابطه خونیه ولی تو ازدواج اینطور نیست و طرفین باید متقابلا توقعات هم رو برطرف کنن. 

میگن زن نازه و مردم نیاز. ذات مرد اینه که بیاد سمتت نه اینکه شما بری سمتش. محبت بی دریغ برای یک مرد ینی یه جایی از اون ورش بزنه بیرون!

نمیگم محبت نکنیا،‌سنگ دل نیستم که. ولی واسه مرد شورش در میاد.

البته من مجردم ولی تو رابطه دوستیمونم اینجوری بود که تا من عقب نشینی میکردم میومد سمتم. 

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
بیا عزیزم من بهت بگم شوهرمو ازون مرداس که جونشه مامانش. اخه من مامانمودوس دارم مامانم همدممه هرک ...

خياي سخته كه اينجوري

ولي مگه ميشه هيچ كاري نكرده باشه

قطعا مادرا خيلييي بچه هاشونو دوس دارن ولي خوب معمولا برعكسش صادق نيست

هر كدومشون رو تو جايگاهشون بينهايت دوست دارم  من زمان مجرديم خيلي به مامان و بابام وابسطه بودم ...

اینم هست، که بعد از عروسی علاقه خیلی بیشتر میشه، الان چون پیش مادرش هست شاید واس اینه

تمام هستی ام شده سه واژه‌ی جدا جدا... من و ... شب و ... خیال او💙😘
افرین 😊 ممنون از انرژی

قربونت عزیزم 

ولی جدی میگم 

من برادرم خیلی نسبت به خانوادش سرد بود همیشه 

نسبت به خانواده و مامانم محبت نداشت قبل ازدواجش همیشه مجردی حال میکرد الانم ک ازدواج کرده همون رفتارارو با همسرش داره.با اینکه باهم دوست بودنو ازدواج کردن.