همسرپادشاه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 645 عنوان چرا ؟ 172 بازدید | 25 پست چرا خودمون مامانمون رو بیشتر از شوهرمون دوست داریم، ولی دوس داریم شوهرمون مارو بیشتر از مامانش دوست داشته باشه؟؟یه سوال، دلیل این دوست داشتن همگی میدونیم محبت بی منت هست، اگر ما همون شکلی شوهرامون رو دوس داشته باشیمشوهر سو استفاده نمیکنه؟ تمام هستی ام شده سه واژهی جدا جدا... من و ... شب و ... خیال او💙😘 1396/12/13 | 19:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حنانه۹۲ عضویت: 1396/12/09 تعداد پست: 1163 نههههه. اگه تو هم مثه مامانت بی منت محبت کنی به همسرت نههههه.
مامان0امین عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 1924 رابطه باید متقابل باشه ، وگرنه یکی اذیت میشه 🌟🌌ای حال نامعلوم آروم باش آروووم🌟🌌
فاطمهمعصومه عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 4934 مامانم دنيامهولي شوهرم رو بيشتر دوس دارمشوهرمم مامانشو خيلي دوس ندارهاصولا من دورو برم مردي نديدم خيلي مامانشو بيش از حد و بيشتر از زنش دوس داشته باشهاينجا شنيدم اين چيزارو
lol عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 1053 نه اخه اصلا دوست داشتنا مدلش فرق داره حس مادر و حس شوهر شاید اسم هردوش دوست داشتن باشه اما نوعش فرق داره بعدشم من مشکلی با دوس داشتن مامانش ندارم چون خودمم مامانشو دوس دارم و همیشه میگفتم پسری ک مامانشو بخواد بعد زنشم میخواد
Gole_gandom123 عضویت: 1395/06/18 تعداد پست: 1690 شوهر من پیداش بشه بره مادرشو بیشتر دوست داشته باشه گفت:من غم و اندوهم را تنها به خدا می گویم
سروین_بانو عضویت: 1396/04/01 تعداد پست: 5030 والا من مامانم رو بیشتر دوست ندارم. هر کدوم رو یجور دوست دارم و روابطم رو هم مدیریت میکنم که به خاطر یکی از اون یکی و حقوقش غافل نشم.از شوهرمم انتظار ندارم من رو بیشتر دوست داشته باشه یا برعکس چون جایگاهامون فرق داره. میخوام مدیریت کنه که هیچکدوم بابت کارای اون یکی اذیت نشیم
كم٠پيدا عضویت: 1396/10/08 تعداد پست: 3063 من اينطوري نيستمچندبار شده از دست مادرم ناراحت شدم شوهرمو كم تحويل گرفتهو رك بهش ميگم كه مامان بهتره مثلا اينكارو بكني اونكارو بكنيكاش شوهرمم به اندازه من رك بود با پدرمادرش هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه
همسرپادشاه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 645 نههههه. اگه تو هم مثه مامانت بی منت محبت کنی به همسرت نههههه. یعنی سو استفاده نمیکنه؟ تمام هستی ام شده سه واژهی جدا جدا... من و ... شب و ... خیال او💙😘
همسرپادشاه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 645 مامانم دنيامه ولي شوهرم رو بيشتر دوس دارم شوهرمم مامانشو خيلي دوس نداره اصولا من دورو برم مردي ند ... والا چی بگم تمام هستی ام شده سه واژهی جدا جدا... من و ... شب و ... خیال او💙😘
اسطوره۲۰ عضویت: 1396/11/29 تعداد پست: 7419 مامانم دنيامه ولي شوهرم رو بيشتر دوس دارم شوهرمم مامانشو خيلي دوس نداره اصولا من دورو برم مردي ند ... بیا عزیزم من بهت بگم شوهرمو ازون مرداس که جونشه مامانش.اخه من مامانمودوس دارم مامانم همدممه هرکاررررر تونسته برام کرده کم نزاشته .اما شوهرم چی که مادرش ناخت راستشو براش کج نکرده خداشاهده.یکدفه نپرسید پسرم چی میخای دردت چیه هنوزم همینطوره گاوه گاوه.برای همین حرصن میاد وقتی میبینم اونو اینقد دوس داره مرد خوب .. مردیه که هنوز لو نرفته!
همسرپادشاه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 645 شوهر من پیداش بشه بره مادرشو بیشتر دوست داشته باشه مگه کجاس تمام هستی ام شده سه واژهی جدا جدا... من و ... شب و ... خیال او💙😘
حنانه۹۲ عضویت: 1396/12/09 تعداد پست: 1163 یعنی سو استفاده نمیکنه؟ نههههههه. همسر من خداییش سو استفاده نمیکنه . ولی اخه مامانمم خیلیییی ماهه و هر کاری واسه ماهااااا میکنه هر کاری . مامانه خودش که بی خیاللللللل. 😕😕😕😕
آنی_29957 عضویت: 1389/06/03 تعداد پست: 4989 هر كدومشون رو تو جايگاهشون بينهايت دوست دارم من زمان مجرديم خيلي به مامان و بابام وابسطه بودم ولي الان اصلا حاضر نيستم يه شب بدون همسرم بخوابم...
همسرپادشاه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 645 نه اخه اصلا دوست داشتنا مدلش فرق داره حس مادر و حس شوهر شاید اسم هردوش دوست داشتن باشه اما نو ... افرین 😊 ممنون از انرژی تمام هستی ام شده سه واژهی جدا جدا... من و ... شب و ... خیال او💙😘