2777
2789
عنوان

بیاید بگم شوهر عوضیم چیکار کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 131262 بازدید | 755 پست
شب جمعه که شما خونه مادرتون بودید ،اگرم ظرفی کثیف شده باید خودش می شسته ،مگه شما امضا دادید که همیشه ...

باور میکنی اصلا ب من پول نمیده 

من حتی آرایشگاه نمیرم

اصلا لباس نمیخرم

هییی😥😪

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

واییی از این کارا زیاد میکنه خیلی بدتر خدا نکنه ی بار کارا خونه نکنماگ کسی برسه دم در زوری میارتش تو ...

بهش بگو با این کارهات فقط خودت زیر سوال میری،همه میدونن من تمیزی خونه برام مهمه ،ولی وقتی ببین خونم تمیز نیست ،ممکنه با خودشون بگن ،ببین شوهرش چقدر اذیتش کرده که این دیگه هیچ انگیزه ای برای تمیزی خونش نداره 

دوسه بار باهاش اینطوری حرف بزنی احتمالا درست میشه

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واییی از این کارا زیاد میکنه خیلی بدتر خدا نکنه ی بار کارا خونه نکنماگ کسی برسه دم در زوری میارتش تو ...

بهش بگو با این کارهات فقط خودت زیر سوال میری،همه میدونن من تمیزی خونه برام مهمه ،ولی وقتی ببین خونم تمیز نیست ،ممکنه با خودشون بگن ،ببین شوهرش چقدر اذیتش کرده که این دیگه هیچ انگیزه ای برای تمیزی خونش نداره 

دوسه بار باهاش اینطوری حرف بزنی احتمالا درست میشه

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

خیره سرش ادعا مذهبی دارههمش تو هییت و روصه قمه میزنه سر خودشو ترکونده۱۰ روزه باهاش قهرمسراینکه وسیله ...

اینی که قمه میزنن مذهبی واقعی نیست یا برا جلب توجه یا عضو گروه های خاصی هستن

به نظر من تقصیر مامان و داداشت بوده... باید بهش می گفتند این همه ظرف کثیف را چرا نشستی؟ خجالت نکشیدی ...

بیچاره مامانم خجالت کشیده 

هیچی نمیگه

حتی قابلمه غذاهارو از یخچال گذاشته بود از اونام فیلم گرفت

هیچ کاری تو خونه نکن، بگو وظیفه ای ندارم

مهریه هم بزار اجرا

گوشیم تو یه فرصت مناسب بردار ببر بترکونش بنداز دور

آدم میشه

مادرتو اشتباه کرده سره غلطش زنگ میزد مرده زنده اشو به فحش میکشید دیگه غلط اضافه‌کردن و این کرم ریختنا یادش میرفت

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂

دوتا بچه دارم چطوری طلاق بگیرماره با رفتاراش مطمینم دوستم نداره وقتی خوابم یا تو ی حالتی نشستم بی هو ...

دوتا بچه رو بنداز سرش، چهار روز هیچ کاری نکن، جلو این عضویت هرچی کیلومتر باشی هارتر میشن

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂

بیچاره مامانم خجالت کشیده هیچی نمیگهحتی قابلمه غذاهارو از یخچال گذاشته بود از اونام فیلم گرفت

با مادرت صحبت کن براش همه چی رو توضیح بده ،بهش بگو جلوی این آدم کم نیاره و از شما حمایت کنه ،بهش بگه حتما دخترم از چیزی ناراحته که دست و دلش به کار کردن نمیره ،وگرنه تمیزی دخترم همیشه زبانزد بوده و ...

مامانت نزده تو دهن شوهرت ؟ 😳اگر همون داداشت و مامانت دفعه اول که عمسرت ازین مسخره بازیا دراورده بود ...

مامانم ک شوهر مو ندیده 

اصلا شوهرم خونه مامانم نمیاد، 

چشم نداره خانواده منو ببینه

چندسال پیش ی دفعه قهر رفته بودم اینقدر اومد شوهرم فحش داد مامانم یکی زد تو گوشش تازع آروم 

شوهرم داد زد تو رو نمیزنم زنمو میزنم گرفت منو زد😢😭

بیچاره مامانم خجالت کشیده هیچی نمیگهحتی قابلمه غذاهارو از یخچال گذاشته بود از اونام فیلم گرفت

با مادرت صحبت کن براش همه چی رو توضیح بده ،بهش بگو جلوی این آدم کم نیاره و از شما حمایت کنه ،بهش بگه حتما دخترم از چیزی ناراحته که دست و دلش به کار کردن نمیره ،وگرنه تمیزی دخترم همیشه زبانزد بوده و ...

با مادرت صحبت کن براش همه چی رو توضیح بده ،بهش بگو جلوی این آدم کم نیاره و از شما حمایت کنه ،بهش بگه ...

اخه بدبختی اینه ک مادرم منو درک نمیکنه

همیشع از نظرش دخترا بقیه زرنگ تر و بهترن

مامانم ک شوهر مو ندیده اصلا شوهرم خونه مامانم نمیاد، چشم نداره خانواده منو ببینهچندسال پیش ی دفعه قه ...

غلط کرد . 

اگر همونجا مامانت  یا خودت زنگ میزدین پلیس الان شوهرت آدم شده بود.

ببخشید تاپیکو ترک میکنم اعصابم خورد شد .

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂