2777
2789
عنوان

بیاید بگم شوهر عوضیم چیکار کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 131262 بازدید | 755 پست

به نظر من تقصیر مامان و داداشت بوده... باید بهش می گفتند این همه ظرف کثیف را چرا نشستی؟ خجالت نکشیدی عکس گرفتی؟؟  اگر خانواده ات پشتیبانت نباشند شوهرت روز به روز بدتر می کنه

خیره سرش ادعا مذهبی دارههمش تو هییت و روصه قمه میزنه سر خودشو ترکونده۱۰ روزه باهاش قهرمسراینکه وسیله ...

کسی ک تو مراسم عزاداری امام حسین

قمه میزنه به سرش 

معلومه چه ادم جو گیر و بیسواد و بیخودیه 

اسیب زدن ب بدنت گناه کبیرس 

یه مذهبی واقعی اونقدری اگاه هست ک اینو بدونه

شوهرت اصلا ذره ای عقل تو کلش نیس

نه مذهبیه 

نه حتا انسانه ک بجای اینکه بهت کمک کنه گند کاری خودشم جمع نمیکنه ، تازه باهاش ابروریزی هم میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوری جلوشو بگیرم 😥من حتی بلد نبودم از وسیله شکستناش عکس بگیرم

چطوری؟؟؟

اول جدی با خودش حرف بزن،حرف خونه که نباید از خونه بره بیرون چه برسه به عکس

اگر درست نشد با بزرگترش صحبت کن.

ببین کاری که شوهرت میکنه اصلا عادی نیستا.یکی از وظایف زن و شوهر حفظ آبروی خانواده ست. حقیقتا مورد عجیبیه

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

زیرش زده بود تحویل بگیر خونه دخترتوروشم اهنگ مادر و ببین دخترو بگیر پلی کرده بودمامانم خیلی تمیزه خی ...

عجب آدم نمک نشناسی،منم جای مامانت بودم ناراحت میشدم البته از داماد ناراحت میشدم نه از دخترم چون بلاخره گاهی پیش میاد آدم فرصت نکنه کارای خونه رو انجام بده

ما هروقت بخوایم جایی بریم شوهرم میگه ظرفهارو نمیخواد بشوری دیر میشه برگشتیم بشور

چطوری جلوشو بگیرم 😥من حتی بلد نبودم از وسیله شکستناش عکس بگیرم

دیدی عصبیه یواشکی با گوشتیت فیلم بگیر نشد هم عکس بگیر بگو دسته گل شوهر... شلوارشو‌ دراورده انداخته زمین عکس بگیر ... سیگارو انداخته ظرف و لیوان عکس بگیر  بفرس برا مادر و برادر و خواهرش... زیرشم بنویس رفتار هرکس نشاندهنده تربیت خونوادگیشه لطفا در حفظ آن کوشا باشیم😊  اینقد که تو کثیفکاری میکنی ۴ نفر میخواد کثیفکاریای تورو جمع کنه کمر برام نمونده از بس خم شدم بلند شدم.

زیرش زده بود تحویل بگیر خونه دخترتوروشم اهنگ مادر و ببین دخترو بگیر پلی کرده بودمامانم خیلی تمیزه خی ...

وا باورم نمیشه..این هنوز توسن 9سالگی خودش مونده رشد عقلی نکرده..باید همین بلارو سرش بیاری تا عبرت بشه براش

واییی از این کارا زیاد میکنه خیلی بدتر خدا نکنه ی بار کارا خونه نکنماگ کسی برسه دم در زوری میارتش تو ...

شب جمعه که شما خونه مادرتون بودید ،اگرم ظرفی کثیف شده باید خودش می شسته ،مگه شما امضا دادید که همیشه باید ظرفها رو بشورید  ،یا حتی وقتی خونه نیستید باید خونه مرتب باشه !

بگو با این کارت خودت زیر سوال رفتی 

خوبه منم یه لیست از چیزهایی که هرماه نیاز دارم برام بخری و نمیتونی تهیه کنم و برای بقیه بفرستم

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

[QUOTE=388836589]چرا فرستاده برا مامان و داداشت[/QUOTEبه عنوان مدرک خیلیا که می‌خوان جدا بشن همچین ک ...

ن فقط برا تحقیر من 

وگرنه اگ اسم طلاق و بیارم سگ میشع

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

ببین باید مادرت سر این فیلمه مرده زنشو میاورد جلو چشش مرتیکه عنتر رو میگف همینه که هست نمیخوای هررری ...

وای دقیقا منم از ماماتش و داداشش بیشتر حرصم گرفت .

بخدا من جای زنداداشت بودم شوهرمو مجبور میکردم یه یرخورد حسابی کنه با این بی چشم و رو 

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂

بهش بگو اون قمه وسط کمرت بخوره.زن و شوهر باید لباس هم باشن،عیب و ایراد همون بپوشونن.تواز این لباس پاره ها و سوراخ سوراخابی که هیچ پوشانندگی که نداره،هیچ...آدم این لباسو نداشته باشه سنگین تره🙄🙄🙄🙄ببخشید،خیلی شاکی شدم...امان از این مذهبی نماهای بی دین!

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

شب جمعه که شما خونه مادرتون بودید ،اگرم ظرفی کثیف شده باید خودش می شسته ،مگه شما امضا دادید که همیشه ...

۱۰ روزه باهاش حرف نمی زنم دفعه قبل بخاطر ی نی نی سایت کلی فحشم داد و گوشیمو شکست و وسیله برقی شکست 

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

بیشتر شوهرت خانوادت مقصرن!اگه مادرت بودم میگفتم دختری که من تربیت کردم نه شلخته هست نه کثیف ولی برا هر زنی پیش میاد وقتی میبینی همسرت یه امروز برای خودش هست به عنوان شریک زندگی مشارکت میکردی شما دوتا ظرف رو میشستی و این عکسا بچمو پیش من خراب نمیکنه بلکه خودتو بیشتر از چشم میندازی و خراب میکنی لطف کن دیگه از این عکسا برای ما نفرست نه جذابت داره نه از دست دخترمون ناراحت میشیم🙂‍↔️