2777
2789
عنوان

تنهای ودلتننگی

135 بازدید | 16 پست

با خانواده خودم که دیگه حرف نمیزنم فقط حالم بدتر میکنن تو این شرایط خانواده شوهرم که کلا نیستن تو زندگیم شوهرم همش سر کار هست الان دلم به شدت برای یه نفر تنگ شده که نمیتونم بهش نه زنگ بزنم نه پیام بدم خیلی دلم گرفته شما وقتی دلتون به شدت تنگ میشه چیکار میکنید که حالتون بهتر بشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امیدوارم اون یه نفر پسر نباشه فقط😑

نه نیست خواهرمه که من از روی دلسوزی یه چیزی بهش گفتم رفت یه دعوای بزرگ راه انداخت منو مجبور کرد از اون‌یکی خواهرم معذرت خواهی کنم ،با اینکه بچه من مریضه من همش پای درد دل‌هاش بود باز شوهرش رفته گفته به زن من زنگ نزنید منم دیگه بهش زنگ نمیزنم 

منم دارم جدا میشم ، تنهایی واقعا برام سخته ، مدام حوصله‌ و سر می‌ره

تنهای سخته ولی تو این شرایطی که هستم برام سخت تره هیچ وقت فکر نمیکردم تو شرایط به این سختی خانواده ام ولم کنن

نه نیست خواهرمه که من از روی دلسوزی یه چیزی بهش گفتم رفت یه دعوای بزرگ راه انداخت منو مجبور کرد از ا ...

خب خداروشکر . وای خواهر هم این دوره بدرد نمیخوره😑

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
امیدوارم اون یه نفر پسر نباشه فقط😑

شوهرم تا دلت بخواد بهم خیانت کرده ،توهین تحقیر هرکاری میتونسته کرده الان همش میخواد با من خوب باشه ولی دیگه اصلا نمیتونم از ته قلبم دوسش داشته باشم با این کاراش هم من اصلا به کسی توجه نمیکنم فقط چسبیدم به بچهام

دقیقا بعد میگه من دل برات سوزوندم، گفتم منو پسرم به ترحم دلسوزی نیاز نداریم

ببین . یه نصیحت دوستانه ! حرفاتو به غریله بگو ک خانوادتو نشناسه ! دلت آروم میگیره . اونم نمیتونه برات صفحه بذاره پشت سرت

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏