2777
2789

یکی از دوستام بهم زنگ زد گفت یکی از دوستاش برای اقوامشون دنبال دختر خوب میگرده منم تو رو معرفی کردم 

خیلی هم مهم بوده که دختر خوبی باشه و اینا 

بعد گفت فقط فلان جایی هستن شغلش هم پلیسه 21 سالش هم هست 

نمی‌خوام الکی رد کنم با اینکه با سنش مخالفم 

ولی خب ندیده و نشناخته کار درستی نیست 

بعد گفت هر سوالی داری بگو بپرسم ازشون 

خب من الان چی بپرسم دقیقا 😐

لطفاً راهنماییم کنید 

دانشجو معلم 🌱 از فضل خداست که یک معلّمم🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون چرا بپرسه خودت باید بپرسی😐

خب من که اصلا واسطه رو نمیشناسم 

تازه خود واسطه هم برای داداش خودش نیست 

برای اقوامشون هست 

الان باید بپرسی کجایین

چنتا خواهر برادرن

شغل مامان باباش چیه

درس چقد خونده چی خونده

اینجور چیزا

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

منم دقیقا مثل شمام نمیدونم اگه یروزی تو همچین موقعیتی قرار گرفتم باید چی بگم و چی بپرسم

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣

اون۲۱سالشه شما چندسالته؟بنظرم اصلا لازم نیست فکر کنی بهش ها هنوز خیلی کوچیکی

19

من نمی‌خوام ازدواج کنم زیر 24

ولی با چار تا پسر باید آشنا بشم تا به شناخت برسم 

اونم من که میترسم از پسرا و حتی با یه نفر هم در ارتباط نبودم 

خب من که اصلا واسطه رو نمیشناسم تازه خود واسطه هم برای داداش خودش نیست برای اقوامشون هست

خب اونا معرفی کردن باید شماره ای چیزی رد و بدل بشه

خودت بتونی بپرسی 

اونا دیگه نباید وسط باشه 😑

الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍ‌وَ‌آلِ‌مُحَمَّدٍ‌و‌عَجّل‌فَرَجَهم..❤️

19من نمی‌خوام ازدواج کنم زیر 24ولی با چار تا پسر باید آشنا بشم تا به شناخت برسم اونم من که میترسم از ...

بیشتر به میل خودتون اینجایین یا به اصرار خانواده ؟ ( کم نیستن دختر یا پسرایی که فقط به خاطر خانواده تن به این خواسته میدن و سر همین از اینا انتظار دریافت عشق و محبت نداشته باش )2️⃣دوست داری پوشش همسر آیندت چه شکلی باشه؟ مانتویی ؟ چادری ؟ ببین حتی بلند یا کوتاه بودن مانتو  ملاکه ؛ ممکنه بگه مانتویی ولی بعدا سر کوتاه بودن مانتو بحث داشته باشین !3️⃣ بیشترین مسئله ای که براش وقت میذاری چیه ؟؟(چون ممکنه بعدا از وقت گذاشتن با تو بگذره تا به اون مسئله بپردازه )4️⃣موافق درس خوندن یا شا*غل بودن همسرت هستی؟ یا مثلاً اگه پیـ..ـج اینـ..ستاگرامی داری بگو که موافق فعال بودن تو فضای مجازی هستی ؟5️⃣به نظرت خـ...رج کردن برای چه چیزهایی اضافیه ؟ اینجا میفهمی خسیسه یا نه ؟6️⃣ _تعریفت از خیا..نت چیه ؟ (بعضیا دردل و دل کردن با جنس مخالف ؛ لاس زدن و شوخی نامناسب با همکار رو اصلا خیا..نت نمیدونن) 7️⃣خط قرمزات چیه ؟؟خط قرمزهای خودت هم باید بگی مثلاً خط قرمز من مشرو..به یا فلان ! سابقه اعتـ..یاد داشتین؟ 8️⃣جدا شدن از خانواده براتون سخته ؟تو تصمیم گیری نظرات بقیه خصوصا خانواده برایتون  تو اولویته ؟می‌خوای مستقل زندگی کنین یا با خانواده ؟  9️⃣_ گرم مزاج یا سرد مزاجی ؟  قرار اول جایز نیست ولی بعد ها باید پرسیده بشه !!🔟_چه سنی رو برای فرزندآوری مناسب میدونی؟ چندتا؟۱۱_تعریفت از غیرت چیه؟۱۲_درون گرا هستی یا برون گرا؟۱۳_مذهب و دینت چیه طرفدار کدوم عقیده هستی ؟نکته : حداقل تو پنج قرار اول باید قیافش به دلت بشینه ! یکی از شاخص‌های به دل نشستن داشتن کشش و میل جنـ...سی به طرفهنکته : حداقل سه تا شش ماه برای شناخت لازمه ؛ یه هفته بعد نری عقد کنی!!

تو آشنایی قبل از ازدواج

دونستن اینکه رنگ، آهنگ، فیلم، ماه تولد و غذای مورد علاقه‌اش چیه دوزار ارزش نداره.

شمام بگید چی مهمه از نظر خودتون-

📌 تو باید بدونی...👀
1) هدفش از ازدواج چیه!
2) خط قرمزهاش کدومن!؟
3) رفتاراش تو جمع چطوریه!؟
4) انتظارش از همسر ایده آل چیه!؟
5) نقطه ضعف و قوتش رو چی می‌دونه!؟
6) برنامه‌اش برای چند سال اول زندگی چیه!؟
7) برنامه‌اش برای آینده زندگی مشترک چیه!؟
محل زندگی مشترک! می‌مونیم! میریم! هدف مشترک چیه! چه پلنی با هم خواهیم داشت!
8) هیجاناتش رو چطور هندل می‌کنه!
وقتی عصبیه! وقتی حق‌ش رو خوردن! وقتی خوشحاله! وقتی ناراحته! …
9) تو موقعیت‌های بحرانی، حل مسئله‌اش چه شکلیه و چطور قضایا رو حل و فصل می‌کنه!؟
10) مسئولیت‌پذیریش در چه وضعیته و تا الان چقدر رو حرف‌ها و قول‌هایی که داده مونده!
11) بچه‌دار شدن! چه وقت! چند تا! بهش فکر کرده اصلا!  
12) اوقات فراغتش رو چطور می‌گذرونه! با خانواده! دوستان! اطرافیان!...
13) مسایل مالی قراره چی بشه! حقوق من! حقوق تو! حقوق ما! درآمدها و مخارج چطور صرف میشن!
📍 اصلا تو موقعیت‌هایی که بحث پول پیش میاد چطور آدمیه!، اهل بریز و بپاشه! خسیسه! دست و دلبازه! بخشنده‌ست! منت‌گذاره! تو رابطه اهل حساب کتابه! (همه اینها تو اون دوره الگوی بعدی تعامل مالی با شما خواهد بود).
14) از لحاظ تیپ شخصیتی چقدر شناختیش و چقدر باهات می‌خونه! درون‌گرا! برون‌گرا!، اهل جمع! اهل خلوت!...
15) نیازهاش از رابطه و آینده زندگی مشترک رو صریحا چی می‌دونه!؟، نیاز به بقا!، نیاز به دوست داشتن (دوست داشته‌ شدن!)، نیاز به آزادی!، نیاز به قدرت! ( یا همون پیشرفت و رشد)!
16) اعتقادات و باورهاش تا حد با تو می‌خونه!. نوع پوشش!، هم مسیرید یا...
17) رابطه‌ش با خانواده رو چطور ارزیابی کردی!، مستقل!، وابسته!، تبعیت محض (هرچی مامان بابام بگن!) یا اهل مشورت ولی قدرت تصمیم‌گیری مستقلانه و با تدبیر!
18) میزان انعطاف پذیری (حرف حرف خودشه یا!)، تنظیم هیجان، تاب و تحملش در برابر مصیبت‌های روزگار رو چطور ارزیابی کردی!؟
19) بهداشت فردی رو چطور ارزیابی کردی!، باهات می‌خونه!، رو مغزته! یا....

📍 در نهایت هر دو طرف باید به این اطلاعات برسن و کنار هم قرار
انتظار داری کل کارهای خونه( غذا پختن، تمیزکاری و...) با یه نفر باشه یا مشترک انجام بشه؟!

۲) نظرت درمورد مهمون چیه؟ دوست داری مهمون زیاد رفت و اومد کنه یا نه؟!

+خونواده رو شامل نمیشه

۳)رابطه‌ت با حیوون خونگی چیه؟! دوست داری باشه نباشه؟!

۴) گرمایی یا سرمایی؟! شب کولر روشن باشه یا قراره از گرما بپزم؟!🚶🏻‍♂️

۵) اگه بعد مدتی از زندگی مشترک رابطمون یه نواخت شد چیکار می کنی برای زنده نگه داشتنش؟!

۶)وقتی از سرکار میای خونه دوست داری باهم وقت بگذرونیم یا استراحت کنیم؟!

۷) برنامه‌ت واسه سر زدن به خونواده ها چجوریه؟!

۸) موقع مریضی توقعت از پارتنرت چیه و رفتارت چجوریه؟!

🔹جواب این سوالا مثل دفترچه راهنمای رفتار با شریک عاطفیت می‌مونه.

منم دقیقا مثل شمام نمیدونم اگه یروزی تو همچین موقعیتی قرار گرفتم باید چی بگم و چی بپرسم

بیشتر به میل خودتون اینجایین یا به اصرار خانواده ؟ ( کم نیستن دختر یا پسرایی که فقط به خاطر خانواده تن به این خواسته میدن و سر همین از اینا انتظار دریافت عشق و محبت نداشته باش )2️⃣دوست داری پوشش همسر آیندت چه شکلی باشه؟ مانتویی ؟ چادری ؟ ببین حتی بلند یا کوتاه بودن مانتو  ملاکه ؛ ممکنه بگه مانتویی ولی بعدا سر کوتاه بودن مانتو بحث داشته باشین !3️⃣ بیشترین مسئله ای که براش وقت میذاری چیه ؟؟(چون ممکنه بعدا از وقت گذاشتن با تو بگذره تا به اون مسئله بپردازه )4️⃣موافق درس خوندن یا شا*غل بودن همسرت هستی؟ یا مثلاً اگه پیـ..ـج اینـ..ستاگرامی داری بگو که موافق فعال بودن تو فضای مجازی هستی ؟5️⃣به نظرت خـ...رج کردن برای چه چیزهایی اضافیه ؟ اینجا میفهمی خسیسه یا نه ؟6️⃣ _تعریفت از خیا..نت چیه ؟ (بعضیا دردل و دل کردن با جنس مخالف ؛ لاس زدن و شوخی نامناسب با همکار رو اصلا خیا..نت نمیدونن) 7️⃣خط قرمزات چیه ؟؟خط قرمزهای خودت هم باید بگی مثلاً خط قرمز من مشرو..به یا فلان ! سابقه اعتـ..یاد داشتین؟ 8️⃣جدا شدن از خانواده براتون سخته ؟تو تصمیم گیری نظرات بقیه خصوصا خانواده برایتون  تو اولویته ؟می‌خوای مستقل زندگی کنین یا با خانواده ؟  9️⃣_ گرم مزاج یا سرد مزاجی ؟  قرار اول جایز نیست ولی بعد ها باید پرسیده بشه !!🔟_چه سنی رو برای فرزندآوری مناسب میدونی؟ چندتا؟۱۱_تعریفت از غیرت چیه؟۱۲_درون گرا هستی یا برون گرا؟۱۳_مذهب و دینت چیه طرفدار کدوم عقیده هستی ؟نکته : حداقل تو پنج قرار اول باید قیافش به دلت بشینه ! یکی از شاخص‌های به دل نشستن داشتن کشش و میل جنـ...سی به طرفهنکته : حداقل سه تا شش ماه برای شناخت لازمه ؛ یه هفته بعد نری عقد کنی!!

تو آشنایی قبل از ازدواج

دونستن اینکه رنگ، آهنگ، فیلم، ماه تولد و غذای مورد علاقه‌اش چیه دوزار ارزش نداره.

شمام بگید چی مهمه از نظر خودتون-

📌 تو باید بدونی...👀
1) هدفش از ازدواج چیه!
2) خط قرمزهاش کدومن!؟
3) رفتاراش تو جمع چطوریه!؟
4) انتظارش از همسر ایده آل چیه!؟
5) نقطه ضعف و قوتش رو چی می‌دونه!؟
6) برنامه‌اش برای چند سال اول زندگی چیه!؟
7) برنامه‌اش برای آینده زندگی مشترک چیه!؟
محل زندگی مشترک! می‌مونیم! میریم! هدف مشترک چیه! چه پلنی با هم خواهیم داشت!
8) هیجاناتش رو چطور هندل می‌کنه!
وقتی عصبیه! وقتی حق‌ش رو خوردن! وقتی خوشحاله! وقتی ناراحته! …
9) تو موقعیت‌های بحرانی، حل مسئله‌اش چه شکلیه و چطور قضایا رو حل و فصل می‌کنه!؟
10) مسئولیت‌پذیریش در چه وضعیته و تا الان چقدر رو حرف‌ها و قول‌هایی که داده مونده!
11) بچه‌دار شدن! چه وقت! چند تا! بهش فکر کرده اصلا!  
12) اوقات فراغتش رو چطور می‌گذرونه! با خانواده! دوستان! اطرافیان!...
13) مسایل مالی قراره چی بشه! حقوق من! حقوق تو! حقوق ما! درآمدها و مخارج چطور صرف میشن!
📍 اصلا تو موقعیت‌هایی که بحث پول پیش میاد چطور آدمیه!، اهل بریز و بپاشه! خسیسه! دست و دلبازه! بخشنده‌ست! منت‌گذاره! تو رابطه اهل حساب کتابه! (همه اینها تو اون دوره الگوی بعدی تعامل مالی با شما خواهد بود).
14) از لحاظ تیپ شخصیتی چقدر شناختیش و چقدر باهات می‌خونه! درون‌گرا! برون‌گرا!، اهل جمع! اهل خلوت!...
15) نیازهاش از رابطه و آینده زندگی مشترک رو صریحا چی می‌دونه!؟، نیاز به بقا!، نیاز به دوست داشتن (دوست داشته‌ شدن!)، نیاز به آزادی!، نیاز به قدرت! ( یا همون پیشرفت و رشد)!
16) اعتقادات و باورهاش تا حد با تو می‌خونه!. نوع پوشش!، هم مسیرید یا...
17) رابطه‌ش با خانواده رو چطور ارزیابی کردی!، مستقل!، وابسته!، تبعیت محض (هرچی مامان بابام بگن!) یا اهل مشورت ولی قدرت تصمیم‌گیری مستقلانه و با تدبیر!
18) میزان انعطاف پذیری (حرف حرف خودشه یا!)، تنظیم هیجان، تاب و تحملش در برابر مصیبت‌های روزگار رو چطور ارزیابی کردی!؟
19) بهداشت فردی رو چطور ارزیابی کردی!، باهات می‌خونه!، رو مغزته! یا....

📍 در نهایت هر دو طرف باید به این اطلاعات برسن و کنار هم قرار
انتظار داری کل کارهای خونه( غذا پختن، تمیزکاری و...) با یه نفر باشه یا مشترک انجام بشه؟!

۲) نظرت درمورد مهمون چیه؟ دوست داری مهمون زیاد رفت و اومد کنه یا نه؟!

+خونواده رو شامل نمیشه

۳)رابطه‌ت با حیوون خونگی چیه؟! دوست داری باشه نباشه؟!

۴) گرمایی یا سرمایی؟! شب کولر روشن باشه یا قراره از گرما بپزم؟!🚶🏻‍♂️

۵) اگه بعد مدتی از زندگی مشترک رابطمون یه نواخت شد چیکار می کنی برای زنده نگه داشتنش؟!

۶)وقتی از سرکار میای خونه دوست داری باهم وقت بگذرونیم یا استراحت کنیم؟!

۷) برنامه‌ت واسه سر زدن به خونواده ها چجوریه؟!

۸) موقع مریضی توقعت از پارتنرت چیه و رفتارت چجوریه؟!

🔹جواب این سوالا مثل دفترچه راهنمای رفتار با شریک عاطفیت می‌مونه.

بیشتر به میل خودتون اینجایین یا به اصرار خانواده ؟ ( کم نیستن دختر یا پسرایی که فقط به خاطر خانواده ...

عزیزدلم من هنوز فامیلیش رو نمیدونم 

این سوالا برای جلسه اول خواستگاری هست