2777
2789
عنوان

چ کار زشتی

88 بازدید | 22 پست

اوناییکه میرن تاپیکای طرف مقابلو شخم میزنن

ازش آتو و نقطه ضعف میکشن بیرون 

پست ترین آدمان 

تو چنتا تاپیک این موردو دیدم

نکنید این کارا رو 

نکنید 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اوج حقارت آدما همینجا مشخص میشه

من همیشه ب این فک میکنم که اون شخص ک مشکلش رو توی تایپک های قبلی گفته حداقل همون ی مشکل رو داره، مثلا شوهرش یا کارش یا درسش و...

ولی تویی ک میری تاپیک های اونو شخم میزنی ک فقط برنده ی بحث باشی ب خیال خودت، هزار تا مشکل داری ک یکی از اون مشکلات حروم زاده بودنته

کاش ذات نداشته ی خودشون رو ب تصویر نمیکشیدن

من آلمان بودم بعد یه خانم پیری زمین خورد 

من رفتم کمکش کنم ، بهم گفت تو کثیفی گمشو (بخاطر اینکه خاورمیانه ای هستم)

و منم بهش گفتم حالا خودت اروپایی هستی الان بچه هات هستن که کمکت کنن؟ تو تنها موندی

میخوام بگم گاهی وقتا دل شکستن لازمه تا طرف بفهمه 

میری تو تاپیک کمک کنی بیشتر دلتو میشکونن نمیشه ادم عین بز نگاه کنه که

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
اوج حقارت آدما همینجا مشخص میشهمن همیشه ب این فک میکنم که اون شخص ک مشکلش رو توی تایپک های قبلی گفته ...

بله 

کثیف ترین کار همینه 

من وقتی همچین مواردی میبینم حالم بد میشه 

دفعات اول نمیدونستم میرن تاپیکای طرفو شخم میزنن میگفتم اینا چقد پیگیر این کاربر بودن بعدها فهمیدم 

و حس چندش و خیلی بدی از این ادما میگیرم حتا اگه حق باهاشون باشه

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
این افراد تو دنیای واقعی هم زیادنجوری اشتباهات گذشته ات رو به روت میارن که انگاری خودشون هیچوقت خطای ...

بله 

کاملا درسته 

من آلمان بودم بعد یه خانم پیری زمین خورد من رفتم کمکش کنم ، بهم گفت تو کثیفی گمشو (بخاطر اینکه خاورم ...

واقعا المان بودی اینجوری شد؟

آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی

بله آلمانی هایی کلا نژاد پرستن

میگفتی مثل شمادزد نیستیم چشم و دل سیریم پی نفت و اموال کسی  نیستیم بیاییم مثل حیوان و وحشی بریزیم 

آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز